Αθλητικά

Νέες «Ημέρες Γκολφ» στην Costa Navarino την Κυριακή 1 Απριλίου και το Σαββάτο 5 Μαΐου

Η Navarino Golf Academy της Costa Navarino, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη ανοικτή «Ημέρα Γκολφ» το Σάββατο 3 Μαρτίου, διοργανώνει νέες εκδηλώσεις τους προσεχείς μήνες. Την Κυριακή 1η Απριλίου και το Σάββατο 5 Μαΐου, 13:00-15:30 οι εκπαιδευτές γκολφ της Costa Navarino θα περιμένουν και πάλι όλους όσοι ενδιαφέρονται να εξοικειωθούν περισσότερο με το παιχνίδι, ή να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις ικανότητες τους στο γκολφ.

Τα βραβευμένα γήπεδα της Costa Navarino, που υποδέχονται πρωταθλητές από όλο τον κόσμο, την Κυριακή 1η Απριλίου και το Σάββατο 5 Μαΐου θα είναι ανοιχτά για μικρούς και μεγάλους, που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ολοένα και πιο δημοφιλούς σπορ.

Στόχος της Ακαδημίας Navarino Golf Academy είναι να μυήσει ανθρώπους κάθε ηλικίας σε αυτό το άθλημα και να αναδείξει μελλοντικά, νέους πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία. H Costa Navarino έχει βραβευθεί από την IAGTO ως ο «Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός Γκολφ» για το 2017.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και γίνεται μόνο μέσω προ-εγγραφής στο τηλέφωνο: 27230 90200 και στο email: golf@costanavarino.com.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Costa Navarino: www.costanavarino.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button