Αθλητικά

Νέο «παρατράγουδο» με Βράνιες στην ΑΕΚ

Φαίνεται πως ο Όγκνιες Βράνιες δεν μπορεί και δεν θέλει… να βάλει μυαλό. Μετά τα δύο παραπτώματα, το πρώτο σε βάρος του Μανόλο Χιμένεθ και το δεύτερο μόλις πρόσφατα, σε βάρος όλου του συλλόγου, επειδή ήθελε να μεταγραφεί στην Άντερλεχτ, ήρθε να προστεθεί ένα τρίτο λάθος -πολύ σοβαρό επίσης- που δικαιολογημένα υποχρέωσε τον τεχνικό της ΑΕΚ να τον αφήσει εκτός 18αδας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Χιμένεθ γνωστοποίησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την ενδεκάδα -και ως γνωστόν σε αυτή δεν υπήρχε το όνομα του διεθνή Βόσνιου αμυντικού- θεώρησε σωστό να σηκωθεί να φύγει να μαζέψει τα πράγματά του και να κινηθεί προς αποχώρηση από το ξενοδοχείο στο οποίο βρισκόταν η ομάδα (παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην αποστολή).

Τελικά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτός που έπιασε τον Βράνιες και κατάφερε να τον μεταπείσει προκειμένου να παραμείνει στο Holiday Inn. Εννοείται πως ο Χιμένεθ δεν άφησε αυτήν την αντίδραση του ποδοσφαιριστή να περάσει απαρατήρητη και κυρίως ατιμώρητη. Αμέσως έσπευσε να του γνωστοποιήσει ότι θα μείνει εκτός 18αδας για την ενέργεια αυτή.

Τέλος, σχετικά με το τέλος της αναμέτρησης, η πληροφορία που ήθελε τον Βόσνιο να μην επιστρέφει με την ομάδα στο ξενοδοχείο δεν ισχύει. Ο Βράνιες επιβιβάστηκε κανονικά στο πούλμαν και δείπνησε κανονικά με τους υπόλοιπους στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button