Αθλητικά

Να κάνει άλμα τετράδας στη Μόσχα

Ευρωπαϊκή επιστροφή και για τον Παναθηναϊκό που έχει δύσκολο έργο στην παγωμένη Μόσχα και φιλοξενείται απόψε (19:00, Novasports 2) από τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μία ακόμα νίκη μετά από εκείνη κόντρα στην Μπασκόνια, την προηγούμενη αγωνιστική, θα εδραιώσει για το καλά τους «πράσινους» στην τετράδα πλεονεκτήματος της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Τσάβι Πασκουάλ, αφού στην Αθήνα έμειναν οι Κένι Γκέιμπριελ και Ματ Λοτζέσκι, ενώ κανονικά ταξίδεψε με την αποστολή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, όπως και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Μάικ Τζέιμς και ο Έιντριεν Πέιν.

Από την άλλη και η Χίμκι παλεύει για το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία, με τους Ρώσους να προέρχονται από δύο νίκες και να θέλουν να… τριτώσουν το καλό. Ο Αλεξέι Σβεντ, τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει και ο Τόμας Ρόμπινσον, που είχε σπάσει το χέρι του τον περασμένο Νοέμβριο, που όμως είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αν και ζήτησε από τον προπονητή του να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας του.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button