Αθλητικά

“Να προασπίσουμε τα συμφέροντα των ομάδων”, λέει η ομάδα των 20 που διεκδικεί την ΕΠΣΜ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για αλλάξει σελίδα η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, καθώς τη Δευτέρα το απόγευμα θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και πριν από λίγο η ομάδα των 20 παραγόντων που διεκδικεί την Ενωση, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τους στόχους και τις θέσεις της.

Στην εν λόγω παράταξη δεν υπάρχει επικεφαλής, αφού όπως αναφέρεται “Αποτελούμε μια σφιχτά δεμένη ομάδα ανθρώπων, χωρίς καμία διάθεση να μοιραστούμε θέσεις και αξιώματα”. Βασικός στόχος της εν λόγω ομάδας των παραγόντων είναι να προασπίσει τα συμφέροντα των ομάδων και να ανεβάσει επίπεδο το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΜ, ενημερώνουμε τα σωματεία της ένωσης αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Νομού μας, ότι είμαστε 20 άτομα που θέσαμε υποψηφιότητα στις εκλογές της 26/02/2018 της Ένωσης με κινητήριο μοχλό άτομα που συμμετείχαν στο απερχόμενο Δ.Σ. με γνώση και εμπειρία, πλαισιωμένα από αξιόλογα νέα και αγαπητά από τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο άτομα, Πρόεδροι και μέλη σωματείων, καταξιωμένα άτομα στην κοινωνία που έχουν μεράκι και όρεξη να προσφέρουν στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Αποτελούμε μια σφιχτά δεμένη ομάδα ανθρώπων, χωρίς καμία διάθεση να μοιραστούμε θέσεις και αξιώματα, έχοντας βασικό μας στόχο να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των παραγόντων των σωματείων, να προασπίσουμε τα συμφέροντά τους και λαμβάνοντας υπόψιν τα μηνύματα των καιρών να κάνουμε νέα άλματα προς τα εμπρός, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου της ένωσής μας, έχοντας ενστερνιστεί το ρηθέν των αρχαίων Λακεδαιμονίων “Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες” (=Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι)

Οι – κατ’ αλφαβητική σειρά- υποψήφιοι:
A) ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ: 1)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, 2)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, 3)ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 4)ΛΙΟΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 5)ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 6)ΜΠΟΥΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, 7)ΡΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, 9) ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 10)ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 11)ΨΑΛΙΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ


Β) ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ: 1)ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, 2) ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 3) ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 4) ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 5) ΡΕΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Γ) ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: 1) ΘΕΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 2) ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 3) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΙΣΚΟΛΑΣ


Δ) ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: 1)ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button