Αθλητικά

«Ντου» Ταϊλανδού στη Super League – «Σφήνα» στους μεγάλους για σούπερ ταλέντα – Δίνει εκατομμύρια!

Μπορεί ο Νίκος Νταμπίζας ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο παλαίμαχος άσος έχει πιάσει ήδη δουλειά και λειτουργεί εδώ και μερικές μέρες ως τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού.

Οι Πράσινοι δε θέλουν να χάσουν χρόνο και γι’ αυτό ο Νίκος Νταμπίζας κάνει τις επαφές του στην αγορά, ψάχνοντας για μεταγραφικούς στόχους, που να μπορούν, όμως, να αποκτηθούν με βάση τον περιορισμό που θα υπάρχει στην ομάδα για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος αμυντικός αναζητάει Έλληνες κάτω των 23 ετών, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και εκτός συνόρων, βάζοντας στη λίστα του ό,τι αξιόλογο υπάρχει, προκειμένου μόλις πάρει την έγκριση από τη διοίκηση να προχωρήσει σε επίσημες επαφές.

Φυσικά, ο Νίκος Νταμπίζας θα κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις μόνο αν όντως αναλάβει την ομάδα η Pan Asia και γίνει πράξη η υπόσχεση για  αρχική επένδυση των 20 εκατ. ευρώ, καθώς οι περισσότεροι παίκτες, νεαροί και ταλαντούχοι, που ενδιαφέρουν τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι πολύ ακριβοί.

Μερικές τέτοιες περιπτώσεις που αναμένεται να απασχολήσουν σοβαρά τους Πράσινους στη νέα εποχή, είναι οι Τάσος Δουβίκας (18 ετών, επιθετικός), Γιώργος Κυριακόπουλος (22 ετών, αμυντικός), Τριαντάφυλλος Πασαλίδης (21 ετών, αμυντικός) του Αστέρα Τρίπολης, ο Ενέα Μιχάι (19 ετών, αμυντικός) του Παναιτωλικού και ο Δημήτρης Μελιόπουλος (18 ετών, αμυντικός) της Ξάνθης.

Πρόκειται, βεβαίως, για παίκτες που υπάρχουν στο «στόχαστρο» και των υπόλοιπων μεγάλων της Super League, επομένως γίνεται αντιληπτό πως στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, αλλά και να ξοδέψουν αρκετά χρήματα, μιας και μιλάμε για ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ταλέντο και ποιότητα εντός συνόρων.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button