Πολιτική

Ξέσπασμα Αλειφέρη: «Θα παραιτηθώ επειδή είναι κάποιοι διεστραμμένοι και παρακολουθούσαν το γραφείο μου;»

Για διεστραμμένα μυαλά που ήθελαν να παρακολουθούν τις συνομιλίες της μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, σε σημερινή της συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Θυμίζουμε ότι χθες η κυρία Αλειφέρη είχε ανακοινώσει επίσημα ότι απευθύνθηκε στις εισαγγελικές αρχές και ακολούθησαν έρευνες της Ασφάλειας στο γραφείο της Αντιπεριφέρειας Μεσσηνίας, για ενδεχόμενη υποκλοπή ή παρακολούθηση συνομιλιών.

Η καταγγελία και η πιθανότητα να υπάρχουν «κοριοί» στα τηλέφωνα της κυρίας Αλειφέρη προκαλεί σοκ, αφού –αν επιβεβαιωθεί ότι πράγματι γίνονταν παρακολουθήσεις –προκύπτει τεράστιο ζήτημα για την ασφάλεια των συνομιλιών για πολιτικά και γενικότερα δημόσια πρόσωπα της ευρύτερης περιοχής μας.

Για τη μη συμμετοχή της στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας, η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι δεν ήταν παρούσα διότι την ίδια ώρα γίνονταν έρευνες στο γραφείο της.

Επίσης, μίλησε ξεκάθαρα για «κακούργημα που βάλλει κατά της προστασίας της προσωπικότητας και των απορρήτων των συνομιλιών μου».

Όσο για το αν συζήτησε εκ των προτέρων αυτό το θέμα με τον κ. Μαντά, είπε ότι «ίσως ο κ. Μαντάς να ήταν γνωστής από άλλον τρόπο» και επίσης ότι τον κ. Τατούλη τον ενημέρωσε χθες. «Εγώ τηρούσα την οδηγία των εισαγγελικών αρχών για απόλυτη μυστικότητα» υπογράμμισε.

Στην ερώτηση για το αν σκέφτεται την παραίτηση, απάντησε «ποτέ». «Θα παραιτηθώ επειδή είναι κάποιοι διεστραμμένοι και παρακολουθούσαν το γραφείο μου;»

πηγή: www.kalimera-arkadia.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button