Αγροτικά

Ξεκίνησε η ανάρτηση των δικαιούχων Νέων Αγροτών – Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα από Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Ήπειρο και Ιόνια Νησιά

Ανακοινώθηκε ο πίνακας κατάταξης των δικαιούχων του Μέτρου 6.1, «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Ιονίων νήσων, την Περιφέρεια Πελοπονήσου και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των 80 δικαιούχων, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 1.632.500 ευρώ. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνσωη της Περιφέρειας: Μετά την τροποποίηση και την επικαιροποίηση της Απόφασης ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης για το Υπόμετρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, ο Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος,  γνωστοποιεί τον πίνακα των δικαιούχων για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών. Ο πίνακας περιλαμβάνει ογδόντα (80) δικαιούχους συνολικού ποσού δημοσίας δαπάνης 1.632.500 ευρώ, καθώς και τον Πίνακα Απορριπτέων με επτά (7) μη επιλέξιμες αιτήσεις υποψηφίων.

Ο εκάστοτε, ενδιαφερόμενος, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της αίτησης ένταξης του θα πρέπει να επισκεφθεί την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει αίτηση ένταξης.

Οι δικαιούχοι που έχουν συμπεριληφθεί στον Πίνακα Αποτελεσμάτων έχουν το δικαίωμα υποβολής ενστάσεως, με την έννοια του άρθρου 25 του νόμου 2690/1999 κατά της παρούσας απόφασης. Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από την επόμενη της έκδοσης της παρούσας αποφάσεως, που υπεγράφη σήμερα Πέμπτη 25/01/2018, από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Σε ενδεχόμενη ένσταση ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα να προσβάλλει μόνο τα στοιχεία της αξιολόγησης με τα οποία διαφωνεί και τα οποία δεν του έχουν γνωστοποιηθεί ήδη με την απόφαση  57309/23376/10-07-2017. Ενστάσεις που θα υποβληθούν και θα αφορούν ποσό ενίσχυσης ή βαθμολογία που δεν έχουν μεταβληθεί σε σχέση με την πρώτη ανάρτησης δε θα εξεταστούν, καθώς αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί με την προαναφερθείσα απόφαση.

Η διαδικασία υποβολής ενστάσεων περιγράφεται λεπτομερώς στο άρθρο 18 της ΥΑ 8585/2016. Ειδικότερα, η ένσταση υποβάλλεται καταρχήν ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ, σύμφωνα με σχετικό τυποποιημένο υπόδειγμα. Μετά την ηλεκτρονική της υποβολή, το έγγραφο της ένστασης, όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ υποβάλλεται υπογεγραμμένο από το δικαιούχο ή το νόμιμο εκπρόσωπο συνοδευόμενο από όλα τα κατά περίπτωση σχετικά στοιχεία στην οικία ΔΑΟΚ το αργότερο εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος μέσω ΠΣΚΕ, λαμβάνοντας το σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.

Δείτε εδώ τον πίνακα με τους δικαιούχους όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια

Ήπειρος 

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Ηπείρου δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των 272 δικαιούχων, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 5.404.000 ευρω. 

Δείτε εδώ τον πίνακα με τους δικαιούχους όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια

Πελοπόννησος

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Πελοπόννησος δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των 1125 δικαιούχων, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 21.137.500 ευρώ. 

Δείτε εδώ τον πίνακα με τους δικαιούχους όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια

Θεσσαλία

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των 1333 δικαιούχων, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα  25.468.500 ευρώ. 

Δείτε εδώ τον πίνακα με τους δικαιούχους όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button