Αθλητικά

Οι ακατάλληλες εικόνες στο ημίχρονο αγώνα στην Αγγλία

Με λίγο παραπάνω… ενθουσιασμό διασκέδασαν οι άνθρωποι της Μπρίστολ Ρόβερς τους οπαδούς που βρέθηκαν στο καφέ-μπαρ του γηπέδου, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα με την Κρόουλεϊ για τον πρώτο γύρο του Pirates’ Carabao Cup (του γνωστού και ως Λιγκ Καπ).

Συνηθίζεται κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στα παιχνίδια αυτά να παίζει το πρόγραμμα του Sky Sports, ωστόσο φάνηκε ότι κάποιος ήταν λίγο πιο απρόσεκτος. Έτσι, στις οθόνες εμφανίστηκε υλικό από το κανάλι που προορίζεται μόνο για ενήλικους, το Babestation.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας ακόμη είναι άγνωστο πως συνέβη αυτό και κυρίως ποιος ευθύνεται για κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το κατάστημα εστίασης έκαναν λόγο για ατύχημα, αλλά φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί τους δεν πείθουν.

 

Το κακό για τους υπεύθυνους είναι ότι οι οπαδοί φρόντισαν γρήγορα να τους αποκαλύψουν στα social media, με τα tweets από το συμβάν να πέφτουν… βροχή. «Ο σύλλογος θεωρεί ότι κάποιος που είχε στα χέρια του ένα τηλεκοντρόλ για πολλές χρήσεις, είναι αυτός που επηρέασε το τηλεοπτικό υλικό που έπαιξε στις οθόνες», ανέφερε η Μπρίστολ Ρόβερς στην απολογητική της ανακοίνωση.

«Το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά. Ο σύλλογος θεωρεί ότι έχει στα χέρια του φωτογραφικές αποδείξεις και θα βρει αυτόν που το έκανε και θα επιληφθεί σχετικά», επισημάνθηκε στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button