ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευση

Οι γονείς των μαθητών έβαψαν την αίθουσα της Στ΄τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων

 

1


Άλλη μία δράση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook οι γονείς αναφέρουν τα εξής:

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, οι μαθητές της τάξης Στ2, θα αντικρίσουν μία φρεσκοβαμμένη αίθουσα με αισθητική που ταιριάζει περισσότερο στην ηλικία τους. Εχτές, Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Σύλλογός μας ξεκίνησε την προσπάθεια να ανανεώσει σταδιακά όλες τις αίθουσες του σχολείου μας, με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μας ένα περιβάλλον που θα προωθήσει την αγάπη και το σεβασμό για το σχολείο τους, όπου και περνούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους.
Θερμά ευχαριστήρια στον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, κο Αδραχτά Αναστάσιο, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του συλλόγου για την παροχή των χρωμάτων.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και γι αυτό παρακαλούμε τους γονείς και τους φίλους του σχολείου μας, να ανταποκριθούν στις μελλοντικές προσκλήσεις μας, αφιερώνοντας ένα κυριακάτικο πρωινό τους για να στηρίξουμε το σχολείο αυτό που φιλοξενεί τα τρυφερά χρόνια των παιδιών μας, όπως φιλοξένησε και πολλών από εμάς.

2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button