Κόσμος

Οι «δυνάμεις» του Γιούρι Γκέλερ και η σχέση του με την CIA (βίντεο)

Ανακουφισμένος δηλώνει ο Γιούρι Γκέλερ καθώς ο κόσμος πλέον γνωρίζει την αλήθεια μετά τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων της CIA, που έδειξαν πως οι ικανότητές του ήταν «πειστικές και ξεκάθαρες».

Έτσι κατάφερε και έβαλε ένα τέλος σε όσους τον είχαν χλευάσει και τον κατηγορούσαν ότι εξαπατά τον κόσμο.

Ο «γητευτής των κουταλιών», όπως είναι γνωστός για το λύγισμά τους, είχε πράγματι δοκιμαστεί για τις τηλεπαθητικές του ικανότητες με τη CIA να τις μελετά και να τις επιβεβαιώνει, το 1973.

Μιλώντας στην Telegraph, ο Γκέλερ αναφέρει πως πέρασε σειρά πειραμάτων για οκτώ ημέρες το 1973 στο Ινστιτούτο Έρευνας του Στάνφροντ στην Καλιφόρνια. Από αυτά προέκυψε πως οι ικανότητές του ήταν «πειστικές και ξεκάθαρες». Ωστόσο, ο Γκέλερ αποκαλύπτει πως τον ήθελαν να τον μετατρέψουν σε μηχανή θανάτου.

«Με οδήγησαν σε ένα δωμάτιο στο οποίο υπήρχε ένα γουρούνι και μου είπαν: ”Θέλουμε να δούμε το γουρούνι νεκρό, όταν επιστρέψουμε”. Τότε κατάλαβα πως ήθελαν να σταματήσω την καρδιά του, η οποία μοιάζει με του ανθρώπου», λέει στην βρετανική εφημερίδα.

«Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πως ήθελαν να με μετατρέψουν σε όπλο, ωστόσο, ποτέ δεν συμφώνησα να κάνω κάτι σκοτεινό. Ποτέ δεν θα μπορούσα να βλάψω άλλο πρόσωπο», προσθέτει.

Ο Γκέλερ μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια συνάντησης, όταν άγγιξε το κουτάλι του Τσόρτσιλ, είχε πει στην Τερέζα Μέι πως το πεπρωμένο της είναι να γίνει πρωθυπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button