Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΦιλιατρά

«Οι Ρεμπέτισσες» Μαριώ & Κατερίνα Τσιρίδου σήμερα στα Φιλιατρά

Η Μαριώ γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, υπηρετεί το ρεμπέτικο 50 χρόνια και έχει την δική της ιστορία.

Η Κατερίνα Τσιρίδου με το μπαγλαμαδάκι της, αν και νέα σε ηλικία, θεωρείται εδώ και χρόνια μία από τις καλύτερες εκπροσώπους του ρεμπέτικου τραγουδιού της γενιάς της.

Ένα σεργιάνι στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά και στην παλιά Αθήνα μέσα από τη ματιά του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου… Συνοδεία τους και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν οι μεγάλες φωνές της Μαρίκας Νίνου ,του Στράτου Παγιουμτζή ,του Τσαουσάκη και όλων των σπουδαίων.

Έχοντας μαζί τους τον συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού Δημήτρη Λίβανο, τον μαέστρο και πιανίστα Παναγιώτη Παπαγεωργίου, τον τραγουδιστή και σπουδαίο κιθαρίστα Νίκο Πρωτόπαππα και έναν ακόμη σολίστα μουσικό στο βιολί ή στο μπάσο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button