Ελλάδα

Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κακιά Σκάλα

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των σηράγγων της Κακιάς Σκάλας από σήμερα στις 7 μ.μ. έως και τις 6 π.μ. αύριο για την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης άσκησης μεγάλης κλίμακας στη σήραγγα «Ευπαλίνος».

Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού σήμερα από τις 7 μ.μ. εως και τις 11 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σταδιακός αποκλεισμός των δύο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και των δύο αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Κατά τη χρονική αυτή περίοδο, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

Επίσης από τις 11 μ.μ. έως τις 6 π.μ. αύριο το αργότερο, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου προς Κόρινθο, με παράλληλη αμφιδρόμηση του κλάδου προς Αθήνα. Ειδικότερα, κατά τη χρονική αυτή περίοδο, η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από μία λωρίδα του αντίθετου ρεύματος, ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται επίσης από μία λωρίδα και στην περιοχή των σηράγγων «Σκίρων» και «Θησέας» θα εκτρέπεται τοπικά στην παράπλευρη βοηθητική οδό εκτός των σηράγγων.

Η άσκηση θα γίνει σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button