Κόσμος

Ομολογία-σοκ πρώην ποδοσφαιριστή: Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου για να κάνω καριέρα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε για τη ζωή του ο 40χρονος πρώην διεθνής επιθετικός από την Γκαμπόν, Σίβα Ενζιγκού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε αρκετές γαλλικές ομάδες.

Αρχικά ο Σίβα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του! Αναφερόμενος μάλιστα στον λόγο που προέβη σε αυτό το έγκλημα ήταν για να μπορέσει ο ίδιος να έχει περισσότερα χρήματα διαθέσιμα ώστε να κάνει καριέρα: «Η μητέρα μου είναι νεκρή και πρέπει να αποκαλύψω ότι θυσιάστηκε. Ο πατέρας μου αποφάσισε να θυσιάσει τη μητέρα μου για να πετύχω στο ποδόσφαιρο, διότι είχαμε οικονομικά προβλήματα. Δυστυχώς, συνέβη, ζητώ τη χάρη του Κυρίου και ήθελα να ομολογήσω» είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο του θρησκευτικού καναλιού TV2Vie.

Ο διεθνής επιθετικός επίσης παραδέχτηκε επίσης ότι σε πολύ νεότερη ηλικία είχε σχέση με άνδρες, ενώ παράλληλα είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με μία θεία του και την αδερφή του κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετουργιών..

Τέλος, παραδέχτηκε ότι προκειμένου να προωθήσει την καριέρα του άλλαξε την ημερομηνία γέννησης του κατά πέντε χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button