ΑφιερώματαΤοπικά ΝέαΤουρισμός

Οταν φυσάει, συμβαίνει κάτι απίθανο στην οροφή αυτού του beach bar στο Costa Navarino -Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου

Aναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο καλόγουστα παραδείγματα σύγχρονης αρχιτεκτονικής στη χώρα μας. Είναι το «Barbouni» του φημισμένου Costa Navarino Resort, στη Μεσσηνία.

Το beach bar εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, αλλά και για την πρωτότυπη οροφή του. Το Barbouni πάνω στην παραλία The Dunes Beach έχει διακριθεί ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας μας, που αναδεικνύουν την ελληνική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα.

Η αρχιτεκτονική ομάδα K-STUDIO, μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα, πήρε σοβαρά υπόψη της το τοπίο, τον εκτυφλωτικό καλοκαιρινό ήλιο και τα δυνατά μελτέμια.

Το αποτέλεσμα είναι μια γοητευτική ξύλινη κατασκευή, με λεπτομέρειες από ύφασμα και απροσδόκητες καμπύλες γραμμές που μοιάζει να συνδιαλέγεται με το περιβάλλον. Μάλιστα, διέπρεψε σε παγκόσμιους διαγωνισμούς αρχιτεκτονικής.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο:

Οταν φυσάει, δείτε πώς μεταμορφώνεται η οροφή του:

Το Barbouni, εκτός από τον παραδοσιακό πλέον καφέ στην παραλία, σερβίρει ντόπιο ψάρι, σαλάτες και θαλασσινά.

Κεντρικός άξονας του μενού είναι το φρέσκο ψάρι ενώ οι πρώτες ύλες προέρχονται από τα μποστάνια και τους βοτανόκηπους της Costa Navarino. 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button