Δήμος ΜεσσήνηςΤοπικά Νέα

Ούτε καρφίτσα δεν χωρούσε να πέσει χθες το βράδυ στη Μεσσήνη

Το πανηγύρι και η Λευκή Νύχτα “πλημμύρισαν” με κόσμο τη Μεσσήνη

Χιλιάδες άνθρωποι, από διάφορες περιοχές του Νομού, έφτασαν στη Μεσσήνη και πέρασαν μια βραδιά με βόλτες και ψώνια στο πανηγύρι και τη Λευκή Νύχτα, ενώ οι ψησταριές, οι καφετέριες, τα μπαρ ήταν συνεχώς γεμάτα. Ο Εμπορικός Σύλλογος της Μεσσήνης εκμεταλλεύτηκε το πανηγύρι και κατάφερε, με τη Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά, να τραβήξει πολύ κόσμο στο εμπορικό κέντρο, προσφέροντάς του είδη και προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις, εκδηλώσεις με μουσικές και τραγούδια, καθώς και ποικιλία κερασμάτων…

Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, ήταν εντυπωσιασμένος από την προσέλευση, συγχάρηκε τον Εμπορικό Σύλλογο και τα μέλη του για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, διαπίστωσε ότι ο κόσμος διασκέδασε και εκμεταλλεύτηκε τις μεγάλες εκπτώσεις στη μεγάλη ποικιλία των εμπορευμάτων κάθε καταστήματος, ενώ τόνισε ακόμη ότι η Μεσσήνη του χρόνου θα είναι μια άλλη πόλη, καλύτερη, χάρη στα έργα που έχει ξεκινήσει ή θα ξεκινήσει η δημοτική αρχή.


Ακροβατικά στην πλατεία της Μεσσήνης από τον Βαγγέλη και τον Ιάσονα 

Στη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας συμμετείχαν, εκτός από τον Εμπορικό Σύλλογο, ο Δήμος Μεσσήνης και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Μάλιστα η Λευκή Νύχτα ξεκίνησε με μουσικές από τη Φιλαρμονική του Δήμου, που έκανε παρέλαση στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Έγινε επίσης ρίψη εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων, έπαιξαν μουσική άλλα σχήματα. Ήταν πραγματικά γιορτινή η χθεσινή βραδιά για τη Μεσσήνη.

Στ.Μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button