Τοπικά Νέα

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας απαντά για τα δημοσιεύματα στο Facebook

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, κακόβουλο, ψευδές, πλαστό, κίβδηλο χαλκευμένο, ψευδεπίγραφο κ χειραγωγημένο υλικό, το οποίο με εμπλέκει σε ανύπαρκτα «γεγονότα» και έχει σαν άμεσο στόχο να με πλήξει πολιτικά ηθικά και κοινωνικά και να με προσβάλει σαν άνθρωπο, σαν χαρακτήρα και σαν ιδιότητα.

Είναι συνέχεια μιας ευτελούς προσπάθειας ορισμένων να πλήξουν το Δήμαρχο με κάθε μέσο. Ότι δεν κατόρθωσαν πολιτικά, αυτοδιοικητικά και νομικά προσπαθούν να το πετύχουν στον βούρκο της ηθικής κατάπτωσης, στον οποίο είναι σίγουρα εξοικειωμένοι.

Η χυδαιότητα όμως έχει και αυτή τα όριά της και δεν μπορεί για καμία σκοπιμότητα να θυσιάζονται τόσο αδίστακτα άνθρωποι για κανένα και κανενός το όφελος.

Έχω την υποχρέωση να διεκδικήσω την ανάδειξη της αλήθειας και την αποκάλυψη των αυτουργών της χυδαιότητας. Σε όποιο λαγούμι του σύγχρονου κόσμου της αλογίας και αν κρύβονται, θα αποκαλυφθούν.

Απευθύνομαι ήδη στις αρμόδιες αρχές ηλεκτρονικού εγκλήματος, προστασίας προσωπικών δεδομένων κλπ. και είμαι βέβαιος πως μερικοί θα πνιγούν στο βόρβορο που εξέμεσαν.

Η αλήθεια και το δίκιο θα λάμψουν. Οι σκοτεινοί θα σβήσουν στα σκοτάδια τους.

 

Κυπαρισσία,22/05/2018
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button