Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ζητά την καθυστέρηση στην επανέναρξη εργασιών της εισόδου της πόλης

Με επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ζητά την καθυστέρηση στην επανέναρξη των προγραμματισμένων εργασιών, στον κεντρικό δρόμο της πόλης, από τον Άγιο Νικόλαο και μέχρι την πλατεία, λόγω θερινής περιόδου.

Στην επιστολή του την οποία κοινοποιεί στο Δήμο Τριφυλίας, το Τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών, την Τεχνική υπηρεσία Δήμου Τριφυλίας, την Δ.Ε.Υ.Α.Τριφυλίας, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλκαβούρα Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών κ. Πούλο Αναστάσιο και τον Πρόεδρο τοπικού Συμβουλίου κ. Καναλουπίτη Χαράλαμπο με θέμα “Σχετικά με την εκσκαφή του δρόμου από τον Άγιο Νικόλαο και μέχρι την πλατεία”, αναφέρει τα εξής:

Πληροφορηθήκαμε ότι σχεδιάζεται από τον δήμο Τριφυλίας να ξεκινήσουν έργα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου εν μέσω θερινής περιόδου.

Εκφράζουμε την απορία μας πως είναι δυνατόν μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απραγίας του δήμου για αυτό το θέμα (μιας και οι εργασίες για αυτό το έργο σταμάτησαν στο τέλος περίπου του προηγούμενου έτους) ο σχεδιασμός του δήμου να είναι να ξεκινήσει το έργο εν μέσω θερινής περιόδου.

Πως είναι δυνατόν να μην ξεκίνησε αυτό δυο μήνες νωρίτερα όπως ακούγαμε ότι θα αρχίσει αμέσως μετά το Πάσχα.

Ακριβώς για να μην υπάρξει το αυτονόητο πρόβλημα που δυστυχώς εμείς πρέπει να επισημάνουμε τώρα λες και δεν είναι αυτονόητο.

Σε μια εποχή που εν μέσω κρίσης στην Ελλάδα τα μέλη μας θα ζημιωθούν ανεπανόρθωτα αλλά και αναίτια.

Αλλά και όλοι οι πολίτες και οι επισκέπτες των Φιλιατρών (ετεροδημότες και περαστικοί τουρίστες) θα ταλαιπωρηθούν μια και ο δρόμος αυτός είναι κεντρικός και σε μια περίοδο που θα έχει ιδιαιτέρως αυξημένη κίνηση.

Η πόλη των Φιλιατρών είναι ήδη σε δύσκολη θέση για πολλούς λόγους και δεν αντέχει περαιτέρω Προβλήματα.

 

Για όλους αυτούς του λόγους σας ζητούμε το αυτονόητο:

Το έργο να μεταφερθεί για τις 15 Σεπτεμβρίου ώστε η θερινή περίοδο να κυλήσει ομαλά για την πόλη μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button