Τοπικά Νέα

Ο Κατσίβελας «καρφώνει» Κατρίτση για χρέη από το 1994

«Unfair χτύπημα» από τον Δήμαρχο Τριφυλίας στον τέως Δήμαρχο Γαργαλιάνων

Σε μια πρωτοφανή κίνηση πολιτικού αντιπερισπασμού επειδή έχει βρεθεί στριμωγμένος στη γωνία με όλα όσα συμβαίνουν και έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες προχώρησε δημόσια ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παν. Κατσίβελας και με δημοσίευσή του στη σελίδα του στο facebook «καρφώνει» τον τέως Δήμαρχο Γαργαλιάνων, κ. Κυριαζή (Άκη) Κατρίτση.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» για την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στην οποία πάρθηκε απόφαση για να πληρώσει ο Δήμος Τριφυλίας σε εργολάβο οφειλή για εργασίες που είχε κάνει στον Δήμος Γαργαλιάνων το 1994, επί Δημαρχίας Άκη Κατρίτση.

Εκείνο που δεν λέει ο κ. Κατσίβελας είναι ότι οι οφειλές αυτές έφτασαν στον Δήμο Τριφυλίας μετά από αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις και ως εκ τούτου αφού υπήρχε δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη πως θα πλήρωνε ο Δήμος;

Ο κ. Κατσίβελας αναφέρει: Χρέη , χρέη χρέη πληρώνουμε ασταμάτητα όλη αυτή την δημοτική θητεία που αρχίζουν από το 1991 μέχρι κ το 2014 κ είναι πολλά που στερούν την δυνατότητα να κάνουμε έργα που έχει ανάγκη η κοινωνία σήμερα . Πολλά τα εκατομμύρια.Κ μια λεπτομέρεια 24000 η συντήρηση του Δημοτικού Φωτισμού στην ΔΕ Αυλώνος το 2011 κ 7000 τώρα .Μιά απάντηση στην ερώτηση τι κάνω στο Δήμο».

Δεν μας είπε όμως και δεν μας λέει πόσες απευθείας αναθέσεις έχει κάνει από 1 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι και 20 Ιουλίου 2018. Δεν μας είπε και δεν μας λέει και δεν ανέβασε και στο facebook αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής για εξωδικαστικό συμβιβασμό με διάφορους επαγγελματίες, εργολάβους και προμηθευτές για υπηρεσίες, εργασίες και προμήθειες που «σκάσανε» φέτος και έρχονται από τα έτη 2015, 2016 και 2017 που είναι ο ίδιος ο κ. Κατσίβελας Δήμαρχος Τριφυλίας και έκανε προφορικές συμφωνίες και όχι τις νόμιμες διαδικασίες. Δεν μας είπε και δεν μας λέει πόσες έκτακτες αναθέσεις έχει κάνει ο ίδιος, πότε και για ποια έργα και ποιο είναι το επείγον των αναθέσεων αυτών και εάν ο Επίτροπος έχει «κόψει» τιμολόγια πληρωμής επειδή δεν στοιχειοθετείται το επείγον των έκτακτων αναθέσεων.

Ενόψει των εκλογών το Μάιο του 2019 κι όσο ο κ. Κατσίβελας αισθάνεται ανασφάλεια ή διαπιστώνει το ενδεχόμενο μη επανεκλογής του, τέτοιες επιθέσεις σε βάρος όλων των άλλων αναμένονται αλλά το να καρφώνει τον τέως Δήμαρχο Γαργαλιάνων για μια διαδικασία που είχε λάβει τη δικαστική οδό είναι τουλάχιστον «unfair χτύπημα» και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ και από τη συνάντηση με την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στην οποία χρέωσε τα πάντα σε όλους τους άλλους και δεν ανέλαβε ο ίδιος καμία πολιτική ευθύνη για την κατάσταση στον Δήμο όταν σχεδόν όλα τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης μετέφεραν στον Δήμαρχο τη δυσαρέσκειά τους για την λειτουργία του Δήμου, ενώ αρκετά πρόσωπα εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους στο γεγονός ότι καθημερινά γίνονται αποδέκτες έντονων παραπόνων του κόσμου, χωρίς πλέον να έχουν την δύναμη και το κουράγιο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δημιουργώντας ταυτόχρονα στην παράταξη σοβαρό πρόβλημα συσπείρωσης.

Όμως κ. Κατσίβελας πριν από λίγους μήνες έσταζε μέλι και έπλεκε το εγκώμιο στον κ. Κατρίτση στην εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ στα Φιλιατρά όπου ο τέως Δήμαρχος Γαργαλιάνων βραβεύτηκε ως νεαρότερο, έως σήμερα, Δήμαρχο της Ελλάδας, καθώς ο κ. Κατρίτσης εξελέγη δήμαρχος σε ηλικία μόλις 23 ετών και διετέλεσε επί 12 συνεχή έτη Δήμαρχος Γαργαλιάνων, από την 1η Ιανουάριου 1983 έως 31 Δεκέμβριου 1995.

Μετά από 6 μόλις μήνες ο κ. Κατσίβελας «καρφώνει» αδικαιολόγητα των τέως Δήμαρχο Γαργαλιάνων και μάλιστα μέσω του facebook και αυτό προκαλεί.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Φτηνή κριτική που απευθύνεται στο συρρικνούμενο (αν υπάρχει ακόμα) ακροατήριο του δημάρχου. Ένδεια έργων και λόγων που κάπου πρέπει να χρεωθεί. Ας ρωτήσει πόσα πλήρωσε ο προηγούμενος δήμαρχος και ας πει πόσα θα κληθεί να πληρώσει ο επόμενος.

  2. κατσε να δουμε μεχρι ποτε θα πληρωνει ο δημος τα δικα σας χαβιολια και τυμπανοκρουσιες οταν θα περασετε την πορτα σαν ηρωες! ! ευχομαστε ολοι να υπαρξει τοτε κανενας ΧΑΚΕΡ μπας και σβησει κανα χρεος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button