Τοπικά Νέα

Ο Κλεισθένης… στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Ανδρινόπουλος ζήτησε να γίνει μια συνεδρίαση προκειμένου να συζητηθεί το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για το νέο θεσμικό πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης-πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι, που έχει, ήδη δοθεί σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 14 Μαΐου 2018.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Κατσίβελας, απατώντας στον κ. Ανδρινόπουλο, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στις 11 Μαΐου και κοινό Συνέδριο ΚΕΔΕ -ΕΝΠΕ στις 12 με αποκλειστικό θέμα τον Κλεισθένη. Η ΚΕΔΕ αναμένεται να καλέσει όλα τα δημοτικά συμβούλια της χώρας να κάνουν μια ειδική συνεδρίαση για το θέμα αυτό, κάτι που σημαίνει πως η πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτή η συνεδρίαση. Μάλιστα, ο κ. Κατσίβελας, κάλεσε όλους τους συμβούλους να έχουν ενημερωθεί για τις αλλαγές που προβλέπει ο Κλεισθένης προκειμένου να γίνει μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Κουτσούλης προσέγγισε «κάπως» διαφορετικά το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας τα εξής:

«Έχουμε ξεκινήσει και ο καθένας τελειώνει την τοποθέτησή του με τον Κλεισθένη, θαρρείς και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή του και ο τρόπος επανεκλογής… την στιγμή που καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν»!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button