Αστυνομικά

Ο νέος διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού στον δήμαρχο Καλαμάτας

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν χθες ο αποχωρών διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού, συνταγματάρχης Αναστάσιος Κολέζας και ο παραλαμβάνων, συνταγματάρχης Σταύρος Φωτεινάκης.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος επανέλαβε την άποψή του ότι το στρατόπεδο του 9ου Σ.Π. “πρέπει να παραμείνει για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρέπει να αποτελεί περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων και να χρησιμοποιείται είτε για τις ανάγκες της επιστράτευσης είτε για τις ανάγκες της 120 ΠΕΑ. Εάν η 120 ΠΕΑ αναβαθμιστεί, εάν γίνει ένα διεθνές αεροπορικό κέντρο όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, προφανώς θα έχει ανάγκες πάρα πολύ μεγάλες. Επίσης, σε μία περίοδο κατά την οποία στην Καλαμάτα είναι σπάνια τα διαμερίσματα προς ενοικίαση, είναι δυνατόν τα οικήματα στο στρατόπεδο να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των αξιωματικών, οι οποίοι έρχονται στην πόλη της Καλαμάτας, κυρίως οι υπηρετούντες στην 120 ΠΕΑ”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button