Αθλητικά

Ο προπονητής του Μεξικού πήγε στο Μουντιάλ με σύζυγο και ερωμένη

Ο προπονητής του Μεξικού Χουάν Κάρλος Οσόριο ταξίδεψε μέχρι τη Μόσχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχοντας δύο συνοδούς. Την γυναίκα του και την ερωμένη του.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα του Μεξικού κόντρα στη Βραζιλία, όπου και κάθισαν λίγες θέσεις μακριά.

AP_18178510451565

Λέγεται πως ο Χουάν Κάρλος Οσόριο, που είναι παντρεμένος με την Τζουλιέτ Οσόριο Κεμπάλος κι έχουν δύο γιους, διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την εντυπωσιακή αθλητική ρεπόρτερ Μαριάνα Ζακάριας, η οποία του έχει πάρει το μυαλό με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στη δουλειά του.

bcbdfgd
Η Μαριάνα Ζακαρίας

Πολλοί κατηγορούν τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή για την ήττα της ομάδας του Μεξικού από την Βραζιλία με 2-0 και τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας στο ότι έφερε μαζί του στη Ρωσία σύζυγο και ερωμένη.

dgg
Η σύζυγος του Χουάν Κάρλος Οσόριο

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον μεξικανικό Τύπο ο προπονητής διατηρεί εδώ και δύο χρόνια εξωσυζυγική σχέση με την πανέμορφη αθλητική ρεπόρτερ Μαριάνα Ζακάριας, κάτι το οποίο γνωρίζει η σύζυγός του, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Daily Mail.

Μάλιστα η 30χρονη ερωμένη του προπονητή ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της από τον αγώνα του Μεξικού με την Βραζιλία, στην οποία η ίδια φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας της και γράφει: «Πάντα μαζί σου…».

vbcbngd

Πηγή, που λέει ότι γνωρίζει καλά τον προπονητή και την αθλητική ρεπόρτερ δήλωσε στον μεξικανικό Τύπο πως «Το μυαλό του Οσόριο είναι απασχολημένο το τελευταίο διάστημα» και τον χαρακτήρισε «αφηρημένο» εξαιτίας της σχέσης που διατηρεί.

ntyhfgdghfhjhgfjh

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button