Κόσμος

Πήγε να δηλητηριάσει συνάδελφό του και είναι πιθανό να έχει σκοτώσει άλλους 20

Έρευνα για 21 θανάτους σε μία εταιρεία στη βορειοδυτική Γερμανία, σε βάθος σχεδόν 20ετίας, ξεκίνησαν οι τοπικές αρχές, αφού οι κάμερες «συνέλαβαν» έναν υπάλληλο που προσπάθησε να δηλητηριάσει συνάδελφό του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη ενός 56χρονου άνδρα που είναι ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συναδέλφου του στην πόλη Σλος Χόλτε-Στούκενμπροκ, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το όνομα της εταιρείας, του υπόπτου ή του θύματος.

AdTech Ad

Το θύμα, όπως ανέφερε η αστυνομία, παρατήρησε κάτι ύποπτο στο φαγητό του και ενημέρωσε τους ανωτέρους του και τις αρχές. Η εξέταση του υλικού από τις κάμερες έδειξε ότι ο ύποπτος είχε ρίξει νωρίτερα στο φαγητό του συναδέλφου του μία ουσία σε μορφή πούδρας που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή βλάβη σε ζωτικά του όργανα.

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, όπου βρήκαν τοξικά χημικά όπως ψευδάργυρο, μόλυβδο και κάδμιο, σύμφωνα με το Reuters.

Από την περαιτέρω έρευνα αποκαλύφθηκαν 21 υποθέσεις, από το 2000 και μετά, υπαλλήλων στην ίδια εταιρεία που πέθαναν από καρδιακή προσβολή ή από καρκίνο λίγο πριν τη συνταξιοδότησή τους. Οι ειδικοί συμπέραναν ότι η αιτία για αυτούς τους θανάτους πιθανόν να ήταν η δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, καθώς δεν έχει τοποθετηθεί για τις εις βάρος του κατηγορίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button