ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Πίστωση 10 μηνών ζητά ο δήμαρχος για το Αλιμάκι

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων τέθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας το βράδυ της Τετάρτης εκ νέου από τις παρατάξεις. Την ίδια ώρα στο πολύπαθο Αλιμάκι ενώ συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης από την περιφέρεια στην παλιά χωματερή, το πρωί της Πέμπτης 3 απορριμματοφόρα επιχείρησαν να περάσουν στο χώρο αλλά αποτράπηκε η είσοδός τους από κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Κατσίβελας τόνισε ότι “Μετά την υπογραφή της ΣΔΙΤ για την Πελοπόννησο φτάνουμε στο τέλος του δρόμου για την επίλυση του μεγαλύτερου προβλήματος των κοινωνιών κ της τοπικής αυτοδιοίκησης . Δέκα μήνες υπομονή ακόμα από όλους μας κ θα αφήσουμε πίσω μας ένα εφιαλτικό παρελθόν”.

Πρόσθεσε ότι “ο Δήμος έχει ταχθεί υπέρ της κεντρικής διαχείρισης σκουπιδιών, ενώ η σύμβαση δεσμεύει την εταιρία σε 10 μήνες να αναλάβει έστω την προσωρινή διαχείριση και η κοινωνία της Τριφυλίας να κάνει 10 μήνες ακόμα υπομονή, με το Αλιμάκι να ανεχτεί αυτή την κατάσταση οφείλοντας ως Δήμος αυτή την ανοχή να μην την παραβλέψουμε ώστε να είμαστε συνεπείς” καθώς θα ήταν ατυχές γεγονός “να εκτροχιαστούμε για ένα 10μηνο” καλώντας όλους να προστατευ

θεί το αγαθό προς όφελος της κοινωνίας.

Το θέμα σημειωτέων έχει απασχολήσει πολλές φορές το Σώμα, καθώς υπέρ της έναρξης διαδικασιών εντός των ορίων του Δήμου έχουν ταχθεί παρατάξεις του Δ.Σ. Ωστόσο το έργο αποκατάστασης συνεχίζεται

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button