Τοπικά Νέα

«Πίσω ολοταχώς» για την απόφαση «καρατόμησης» του Ζαχαρία Κανελλόπουλου από το Λιμενικό Ταμείο

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την αντικατάσταση εκπροσώπων στην Λιμενική Επιτροπή Μεσσηνίας  σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ, και συγκεκριμένα του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Ζαχαρία Κανελλόπουλου, στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΔ Πελοποννήσου, στις 30 Μαΐου 2018, το Δ.Σ κλήθηκε να αποφασίσει για το θέμα: «ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 20/2018, ΤΗΣ ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΛΗΨΗΝΕΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Καμπόσος Δημήτριος, Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, ανέφερε πως θα πρέπει να ανακληθεί η προηγουμένη απόφαση (σύμφωνα με την οποία υπήρξε η καρατόμηση του Ζαχαρία Κανελλόπουλου), περί ορισμού εκπροσώπων στην Λιμενική Επιτροπή Ν. Μεσσηνίας, γιατί οι δύο από τους τέσσερις εκπροσώπους που είχαν οριστεί, οι κ.κ. Μερκούρης Ιωάννης και Μπουγάς Ανδρέας, Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Τριφυλίας, παραιτήθηκαν για προσωπικούς λόγους.

Τελικά, το Δ.Σ. ανακάλεσε την απόφαση του με αριθμ. 20/2018, περί ορισμού εκπροσώπων στην Λιμενική Επιτροπή Ν. Μεσσηνίας, ενώ όρισε εκ νέου, εκπροσώπους της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου στην Λιμενική Επιτροπή Ν. Μεσσηνίας, τους κ.κ. Κανελλόπουλο Ζαχαρία, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τριφυλίας, Κωνσταντέλου Γιαννούλα, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Τριφυλίας, Λευτάκη Πελαγία, Δημοτική Σύμβουλο, Δήμου Πύλου- Νέστορος, Ρούσσο Ιωάννη, Δημοτικό Σύμβουλο, Δήμου Πύλου- Νέστορος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button