ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παιχνίδια μεταξύ… αυτοδιοικητικών και στελεχών τουρισμού στην Κυπαρισσία

 

2


Στο escape room του Apollo Reosrt Art Hotel στην Κυπαρισσία βρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς, καθώς και η συντονίστρια έργου της Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα. Επίσης, από τον δήμο Τριφυλίας βρέθηκαν οι Στάθης Ανδρινόπουλος, Γιάννης Αδρακτάς, Δημήτρης Κουτσούλης και Αλέκος Κουτρουμπής.

Μια διαφορετική εμπειρία έζησαν χθες το απόγευμα στο escape room του Apollo Reosrt Art Hotel στην Κυπαρισσία περιφερειακοί σύμβουλοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας τα οποία αποτελούσαν την πρωτη ομάδα, καθώς και στελέχη Τουρισμού στην δεύτερη ομάδα.

1

Οι δύο ομάδες αντιτάχθηκαν επιστρατεύοντας τη συν εργατικότητα , τη σκέψη και το ηγετικό πνεύμα τους,  με σκοπό να βρουν το μυστικό της Αθανασίας και να αποφράσσουν από το πρωτοποριακό escape room του εν λόγω ξενοδοχείου που είχε σημειώσει μάλιστα πέρυσι  παγκόσμια πρωτιά  στο χώρο της ξενοδοχείας.

Νικήτρια ομάδα, με μικρή διαφορά, αναδείχθηκε η ομάδα των πολιτικών ενώ νικητές και ηττημένοι πραγματοποιήσαν γευσιγνωσία στη Μεσσηνιακή κουζίνα καθώς και οινογευσια Τριφυλιακων οίνων από το κτήμα Παναγιωτόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button