ΑθλητικάΓαργαλιάνοι

Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων και Χαϊδαρίου έπαιξαν για καλό σκοπό! Νίκη με 4-3 για τους Γαργαλιανιώτες [εικόνες]

μαιν


Iερός ήταν ο σκοπός του φιλικού αγώνα, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιούνιου στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, ανάμεσα στους παλαίμαχους των Γαργαλιάνων και την ομάδα παλαιμάχων του Χαϊδαρίου, καθώς πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων δώρισαν στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων ένα φορητό απινιδωτή.

Να σημειωθεί πως η δωρεά έγινε από το Σύλλογο Βετεράνων Αθηνών, την ομάδα του Χαϊδαρίου, την ομάδα των Γαργαλιάνων καθώς και φίλων αυτής. Επιπλέον, οι παίκτες της ομάδας του Χαιδαρίου προσέφεραν αναμνηστική πλακέτα στον Γαργαλιανιώτη φυσικοθεραπευτή, Κώστα Δίαμαντοπουλο, για την προσφορά του και τις υπηρεσίες του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Για τη ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα των παλαιμάχων του Τέλου Άγρα πήρε τη νίκη με σκορ 4-3, χάρις στα γκολ των Γιώργου Πρεβεζάνου, Αντώνη Χρυσομπόλη, Θανάση Λακριντή και Γιώργου Βλαχαδάμη, ωστόσο ελάχιστη σημασία είχε το αποτέλεσμα. Βεβαίως, τόσο οι παλαίμαχοι των «ερυθρολεύκων» όσο και αυτοί του Χαϊδαρίου απέδειξαν ότι το ταλέντο και η τέχνη με τη μπάλα δεν ξεχνιούνται όσα χρόνια και να περάσουν προσφέροντας όμορφες στιγμές στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το φιλικό.

Πρέπει, κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι η διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα αποτέλεσε ιδέα του προέδρου της Ένωσης Βετεράνων Αθήνας η οποία και έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους Μεσσήνιους ενώ ανάμεσα σε άλλους στο γήπεδο των Γαργαλιάνων βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Άγγελος Γεωργιόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων Α. Ματθιουδάκης, σύσσωμο το ΔΣ του Άγρα και πλήθος ποδοσφαιρανθρώπων της ευρύτερης περιοχής.

1

2

3

4

5

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button