ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΚυπαρισσίαΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Πανελλαδικές: Επιτυχόντες από την Τριφυλία μιλούν στο gargalianoionline.gr

 

1


Οι βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων 2017 ανακοινώθηκαν σήμερα και αρκετοί Τριφύλιοι μαθητές κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και πετύχουν την εισαγωγή στις σχολές προτίμησής τους. Άλλωστε, μαθητές σχολείων της Κυπαρισσίας, των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών έχουν παράδοση στην υψηλή επίδοση στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η προσπάθειά τους απέδωσε και σήμερα χαμογελούν ενώ σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους. Το gargalianoionline.gr μίλησε με κάποιους από τους επιτυχόντες των πανελληνίων από τα ΓΕΛ Γαργαλιάνων, Φιλιατρών και Κυπαρισσίας.


Μαθητές από το ΓΕΛ Γαργαλιάνων


H Φρούσου Αικατερίνη εισάγεται στην σχολή Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και δήλωσε τα εξής μιλώντας στο gargalianoionline: «Είναι η σχολή που ήθελα να περάσω και είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτό που με έκανε να επιλέξω την συγκεκριμένη σχόλη είναι η επαγγελματική αποκατάσταση».

frousou


H Κανονιέρη Γεωργία εισάγεται στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και δεν έκρυψε την χαρά της για την επιτυχία της μιλώντας στο gargalianoonline, «Είναι η πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενη που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Επέλεξα αυτή τη σχολή λόγω του καλλιτεχνικού πνεύματος που την χαρακτηρίζει. Φαντάζομαι την επόμενη ημέρα γεμάτη τέχνη, δημιουργία και θετικά συναισθήματα»!

kanonieri


Η Καμπύλη Μαρία εισάγεται στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ συγκινημένη, πιάνω την δεύτερη επιλογή μου και μου αρέσει πολύ. Αυτό που με έκανε να επιλέξω τη συγκεκριμένη σχολή ήταν ότι μου άρεσε από πολύ μικρή να ασχοληθώ με τα παιδιά και ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Την επόμενη μέρα την φαντάζομαι συναρπαστική με κόσμο, νέα άτομα, θα είναι και γνωστοί και φίλοι μου εκεί και θα έχω και βοήθεια από τους γονείς μου επειδή είναι κοντά».

kampylh


Η Μητσάκου Ανδριανή – Μάρθα εισάγεται στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Χανιά) του Πολυτεχνείου Κρήτης και δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ήταν από τις πρώτες μου επιλογές και ανυπομονώ να εγκατασταθώ στα Χανιά. Θεωρώ ότι η σχολή μου είναι αν κρατουμένη αλλά την επέλεξα γιατί μου αρέσει η έρευνα, άλλωστε οι υπολογιστές είναι η τεχνολογία του μέλλοντος».

Mhtsakouy


H Μητροπούλου Χαρίκλεια εισάγεται στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη, ήταν η δεύτερη μου επιλογή μετά την ψυχολογία, που ήταν και είναι ο αρχικός μου στόχος. Και για αυτό λοιπόν σκέφτομαι να ξαναδώσω του χρόνου και θα συνεχίσω μέχρι να πετύχω το στόχο μου»!

Mitropoyloy


Μαθητές από το ΓΕΛ Κυπαρισσίας


Ο Γιώργος Παναγόπουλος εισάγεται στη Νομική Αθήνας και δήλωσε τα εξής: “Είναι μεγάλη έκπληξη για μένα. Η αλήθεια είναι πως είχα προετοιμαστεί για Θεσσαλονίκη καθώς έλεγαν ότι η βάση της Αθήνας θα ανέβει. Ευτυχώς, σημείωσε την εντελώς αντίθετη πορεία και σημείωσε κάθοδο κατά τριάντα μόρια. Τα καταφέραμε!”

3


Η Ευγενία Μελά εισάγεται στη σχολή Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και δήλωσε τα εξής: “Ήταν η δεύτερη επιλογή μου, ήθελα Ιατρική, ωστόσο δεν τα κατάφερα. Είχα συγκεντρώσει 18.158 μόρια. Καλά είναι, μια χαρά. Ευχαριστημένη είμαι, θα πάω. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα. Είμαι ευχαριστημένη”.

4


Η Μαριλένα Τουρκογιάννη εισάγεται στη Νομική Κομοτηνής και δήλωσε τα εξής: “Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Χαίρομαι πολύ! Η αλήθεια είναι πως ήξερα ότι θα περάσω γιατι η βαθμολογία μου ήταν πολύ πιο πάνω από την περυσινή βάση. Επέλεξα τη Νομική από πολύ μικρή ηλικία γιατι πιστεύω πως η νομοθεσία όσο και η νομολογία είναι μία αστείρευτη πηγή γνώσεων και, πιστεύω ότι, θα ’χω επαγγελματική αποκατάσταση. Θέλω να ευχηθώ και συγχαρητήρια και σε όλους τους συμμαθητές μου”.

1


Η Αναστασία Σαμπαζιώτη εισάγεται στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και δήλωσε τα εξής: “Είμαι ικανοποιημένη! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν απ’ τις πρώτες μου επιλογές αλλά πιστεύω ότι και αυτό θα το αγαπήσω κι ελπίζω να τα καταφέρω”.

2


Μαθητές από το ΓΕΛ Φιλιατρών


Ο Αντώνης Μυλωνάς εισάγεται στη σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και δήλωσε τα εξής: “Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος, ικανοποιημένος γιατι έδωσα δεύτερη φορά και αυτό που έχω να πω σε όλους που σκέφτονται να δώσουν δεύτερη φορά είναι ότι, ο επιμένων νικά! Επέλεξα τη Σχολή αυτή από την αγάπη μου για τη θάλασσα και τα καράβια”.

1


Η Γεωργία Καλογεροπούλου εισάγεται στη Νομική Αθήνας και δήλωσε τα εξής: “Είναι η πρώτη μου επιλογή! Είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα, είμαι ενθουσιασμένη! Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες συγχαρητήρια και κουράγιο και δύναμη σ’ αυτούς που θα δοκιμάσουν για δεύτερη φορά”.

3


Η Όλγα Ρούση εισάγεται στη σχολή Αισθητικής και Κοσμητολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας και δήλωσε τα εξής: “Χαίρομαι πάρα πολύ γιατι ήταν η πρώτη μου επιλογή από τα 15 μου και κατάφερα το στόχο μου με πολύ προσπάθεια. Μ’ άρεσε πάντα ν’ ασχολούμαι με τα καλλυντικά κυρίως και με την αισθητική και αυτό ήταν που αγαπούσα από πολύ μικρή”.

2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button