Αγροτικά

Πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για τη γεωργία στις 18 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες

 

eu_agricultural_outlook_2017


Το ετήσιο συνέδριο “EU Agricultural Outlook”, που αφορά το μέλλον της γεωργικής Ευρώπης, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες, έχοντας ιδιαίτερη σημασία, καθώς μόλις πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι προτάσεις της για το μέλλον της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.

Η πανευρωπαϊκή αυτή διάσκεψη αποτελεί ευκαιρία για συζήτηση σχετικά με το μέλλον της γεωργίας στην Ευρώπη και τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο Επίτροπος Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Phil Hogan.

Η συζήτηση κατά την πρώτη μέρα θα επικεντρωθεί στον εκσυγχρονισμό και την απλούστευση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής, υπό την ηγεσία ορισμένων ομάδων υψηλού επιπέδου.

Τη δεύτερη ημέρα θα εξεταστεί η τελευταία έκθεση προοπτικής (2017-30) που καλύπτει τις αγορές γαλακτοκομικών, κρέατος και φυτικών προϊόντων της ΕΕ κατά τα επόμενα δέκα χρόνια.

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είναι στελέχη από θεσμικά όργανα της ΕΕ, κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς, φορείς που εμπλέκονται στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, εμπειρογνώμονες της αγοράς, ακαδημαϊκούς, ομάδες προβληματισμού και την κοινωνία των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button