Ελλάδα

Παντρεμένος στην Αθήνα έστησε ολόκληρη ληστεία για τα καπρίτσια της ερωμένης του

Ας δούμε όμως τι συνέβη από την αρχή… Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, στις 18 Μαΐου ένας εισπράκτορας φαρμακευτικής εταιρείας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Η «ληστεία»
Ειδικότερα, ανέφερε ότι την ώρα που έφευγε από ένα φαρμακείο στο οποίο είχε πάρει 2.000 ευρώ από έσοδα σε φάρμακα και κινούνταν πεζός στον παράδρομο της λεωφόρος Βουλιαγμένης – περίπου στο ύψος της Αργυρούπολης – τον περικύκλωσαν τέσσερα άτομα με μοτοσυκλέτες.

Τα άτομα αυτά τον απείλησαν με όπλα και του άρπαξαν τα 2.000 ευρώ που είχε πάνω του. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν και εκείνος διέφυγε. Το τμήμα Ασφάλειας Αργυρούπολης και η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής χειρίστηκαν την υπόθεση και κάλεσαν τον 43χρονο εισπράκτορα για νέα κατάθεση.

Ο παντρεμένος άντρας έπεσε σε αντιφάσεις καθώς ανέφερε διαφορετικό δρόμο διαφυγής και άλλες ώρες! Τότε ο 43χρονος λύγισε και ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την ληστεία γιατί αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα, καθώς είχε εξωσυζυγική σχέση με μία αλλοδαπή, η οποία φέρεται να τον εκμεταλλευόταν οικονομικά.

Για αυτό ο άντρας «έστησε» την ληστεία ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ερωμένης του. Ο 43χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μιας και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κλοπή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button