Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τι θα συμβεί στην περίπτωση οριστικής διακοπής

Δεν ξεκίνησε ποτέ το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, λόγω του αντικειμένου που δέχθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο.

Τι θα συμβεί σε περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.

Αν ο αγώνας δεν ξεκινήσει, τότε ο ΠΑΟΚ απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 3 ε, αν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβη στην περίπτωση του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα πριν από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, και ο αγώνας διακοπεί, προβλέπεται μέχρι αφαίρεση τριών βαθμών.

Ο γιατρός του αγώνα και όχι αυτός του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού, θα κάνει την πρώτη γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Ισπανού, αλλά την απόφαση για την τέλεση ή μη της αναμέτρησης θα πάρει ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Από την απόφασή του θα εξαρτηθεί και η ποινή του Δικεφάλου του Βορρά. Σε περίπτωση που ξεκινήσει ο αγώνας, τότε προβλέπεται πρόστιμο για τους γηπεδούχους, διαφορετικά όχι μόνο πρόστιμο, αλλά αφαίρεση βαθμών και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button