Αθλητικά

Παπαφλέσσας Χώρας – Α.Ε. Γαργαλιάνων 0-0: Άλλη μία ευκαιρία οι Γαργαλιανιώτες

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Παπαφλέσσας Χώρας και Α.Ε. Γαργαλιάνων για την 24η αγωνιστική της Α1 τοπικής.

Ο βαθμός αυτός αποδείχθηκε “χρυσός” για τους γηπεδούχους, καθώς “σφράγισαν” και τυπικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αντιθέτως, οι Γαργαλιανιώτες θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία για την σωτηρία, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν τους κόπους μια χρονιάς στην Κορώνη απέναντι στον Ακρίτα, σ’ ένα παιχνίδι “Ή ταν ή επί τας”!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Καλογερόπουλος έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να… πληγώσει την πρώην του ομάδα, στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ φάτσα με τον Μίντζηρα.

Ο Παπαφλέσσας απείλησε κυρίως στο δεύτερο μέρος, με ένα φάουλ που εκτέλεσε απευθείας ο Παπαγεωργίου, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τσώλη, ενώ ένα σουτ του Μπάρκα δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής: Δ. Πλακογιάννης / Βοηθοί: Ε. Παναγιωτόπουλος, Γ. Γαλακούτης

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ (Άγγελος Σπάλας): Μίντζηρας, Θοδωρής Τσόπελας, Γρηγορόπουλος, Κυριακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Παπαγεωργίου, Σταματόπουλος, Μπάρκας, Σκουφάκης (58’ Φαράντος), Γκεβόρι, Δημόπουλος.

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Λίτσας): Τσώλης, Πανταζής (73’ Νικολόπουλος), Πλάγος, Καγιανάς, Δημητρακόπουλος (60’ Στασινόπουλος), Αναστασόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Μάγκος (73’ Χρόνης), Μπολούν, Γεωργακόπουλος, Καλογερόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button