ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Παράπονα στους … τοπικούς άρχοντες για τα παγκάκια στον προαύλιο χώρο Γυμνασίου – Λυκείου Γαργαλιάνων [εικόνες]

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Διονύσιος Κωνσταντόπουλος, εκφράζει παράπονα για τα παγκάκια που ΔΕΝ τοποθετήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Γαργαλιάνων.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

Προς Δήμο Τριφυλίας. Κύριε Δήμαρχε. Κύριε Αντιδήμαρχε. Κύριε Πρόεδρε του τοπικού διαμερίσματος Γαργαλιάνων. Μάλλον η υπόσχεση που δώσατε στους μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Γαργαλιάνων έμεινε υπόσχεση. Για άλλη μία φορά φανήκατε φτηνοί Δημοτική Αρχή. Εγώ σαν γονέας παιδιού που πηγαίνει στο γυμνάσιο Γαργαλιάνων ντρέπομαι για το σχολείο και για αυτό το χάλι που έχουν τα παγκάκια στο προαύλιο χώρο που κάθονται τα παιδιά μας. ΝΤΡΟΠΉ. ΝΤΡΟΠΉ. ΝΤΡΟΠΉ.

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Καλα εσενα σε παραιτησανε ‘η σε κανανε να παραιτηθεις νωρις …..Σε φαγανε σε χρονο μηδεν γιατι τους πηγαινες κοντρα ,ουτε που καταλαβες για ποτε εγινες τεως προεδρος .Αυτα παθαινει οποιος τα βαζει με τους πολιτικους Δεινοσαυρους κυριε Κωνσταντοπουλε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button