ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας με αφορμή την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Παράσταση διαμαρτυρίας έκαναν μέλη του ΠΑΜΕ, σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, με αφορμή την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που έχει αποφασίσει και έχει ψηφίσει η Κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο.

Ο επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ στην Τριφυλία, Σαράντος Κουκούμης, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε πως η κινητοποίηση αυτή γίνεται προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι οποίοι ξεκίνησαν από σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουκούμης ανέφερε τα εξής: «Η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα αφού έδωσε όλο το νομικό οπλοστάσιο στις τράπεζες, θα αρχίσουν από εδώ και πέρα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, που ο λαός κινδυνεύει να χάσει και την πρώτη κατοικία του από τη στιγμή που όλη η προηγούμενη προστασία αίρεται πλέον και απ’ την 1η Μάη θα έχουμε και κατασχέσεις από τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους, εφορίες για ασφαλιστικές εισφορές για φόρους και λοιπά, από 500 ευρώ και πάνω. Πρέπει ο λαός ξεσηκωθεί να συσπειρωθεί και ν’ αγωνιστεί να μην πετύχουν τα σχέδια της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας. Να διαδηλώσει μ’ όλη του τη δύναμη ότι η κατοικία πρέπει να προστατεύεται και να μην παραδίδεται στα χέρια των κεφαλαιοκρατών που έχουν στόχο να φτωχύνουν ακόμη περισσότερο το λαό σήμερα που υποφέρει απ’ όλα τα δεινά που έχουν φέρει τα μνημόνια και οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button