Κόσμος

Πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του

Η οικογένεια μιας 6χρονης θρηνεί, καθώς το μικρό κορίτσι φέρεται να δολοφονήθηκε από τον βιολογικό του πατέρα και τη φίλη του, στην πόλη Lakeland των ΗΠΑ.

Η Shatoya Curry ισχυρίζεται ότι η κόρη της έφερνε μόνο χαρά στη ζωή της και ότι χωρίς αυτήν ζει έναν εφιάλτη, σύμφωνα με το abcactionnews.com.

«Ήδη ήμουν σε κατάσταση πανικού όταν ήρθαν στην πόρτα μου και μου είπαν ότι η κόρη μου μεταφερόταν αεροπορικώς στο νοσοκομείο Tampa General» δήλωσε η Curry.

Η αστυνομία του Lakeland ανακοίνωσε ότι η 6χρονη Honesty Curry πέθανε από προφανή κακοποίηση. Ο πατέρας του κοριτσιού, ο 26χρονος Larry Golden, Jr και η 21χρονη φίλη του Breonna Wren συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας 1ου βαθμού και της βίαιης ανθρωποκτονίας.

Η αστυνομία βρήκε το παιδί αναίσθητο και χωρίς επαφή με το περιβάλλον σε ένα διαμέρισμα στο Lakeland. Αμέσως μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Γενικό Νοσοκομείο Tampa.

«Είναι ένας εφιάλτης. Δεν μπορώ να ξυπνήσω και να βγω από αυτόν. Απλώς ένας εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορώ να ξυπνήσω. Δεν είναι αλήθεια» δήλωσε η Melanie Noble, γιαγιά του κοριτσιού. Η ίδια ανέφερε ότι η μικρή Honesty αγαπούσε το κολύμπι, της άρεσε να κάνει ποδήλατο και έπαιρνε όλο Α στο σχολείο.

USA

«Με έκανε πολύ χαρούμενη. Έκανε τη γιαγιά πολύ περήφανη. Θα μου λείψει τόσο πολύ» είπε.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο πατέρας του κοριτσιού και η φίλη του αρχικά ισχυρίστηκαν ότι το παιδί έπεσε. Η 21χρονη αργότερα παραδέχθηκε ότι χτύπησε το κορίτσι με μία ζώνη για τιμωρία και είπε στην αστυνομία ότι ο Golden χτύπησε την κόρη του με ένα αντικείμενο στην κουζίνα, σύμφωνα με τις καταθέσεις που πήρε η αστυνομία.

Η μητέρα κατέθεσε ότι η μικρή της κόρη παραπονιόταν όταν πήγαινε στο διαμέρισμα του πατέρα της, αλλά ποτέ δεν είχε ενδείξεις κακοποίησης.

«Δεν υπάρχουν λέξεις. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν ότι είδα το μωρό μου σε ένα μηχάνημα υποστήριξης» είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button