ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Περιοδεία Κοζομπόλη στην Κυπαρισσία [εικόνες]

Την ευκαιρία να ενημερωθεί επί τόπου για προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπηρεσίες στην Κυπαρισσία είχε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη, η οποία πραγματοποίησε περιοδεία, συνοδευμένη από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, αρχικά στην Κυπαρισσία και στην συνέχεια στα Φιλιατρά.

Σε ότι αφορά τις επισκέψεις που έγιναν η κυβερνητική βουλευτής μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας Διοικητή κ. Κρυοβρυσανάκη, ευχαριστώντας τον για την μείωση της εγκληματικότητας. Από την πλευρά του ο κ. Κρυοβρυσανάκης ευχαρίστησε την κα. Κοζομπόλη για την συχνή επικοινωνία και στήριξη στα όποια προβλήματα παρουσιάζονται.

Στη συνέχεια η κα. Κοζομπόλη βρέθηκε στο Δικαστικό μέγαρο Κυπαρισσίας όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους του νομικού κόσμου της περιοχής. Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο νυν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, κ. Θανάσης Πετρόπουλος, αλλά και ο πρώην Πρόεδρος κ. Σεκλός.

Αργότερα η βουλευτής, παρουσία της επικεφαλής της Ριζοσπαστικής κίνησης Τριφυλίας κ. Ιωάννας Μαραβελή, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Παναγιώτη Μπασιάκο, όπου και ενημερώθηκε για την στελέχωση του Νοσοκομείου σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και ιατρικό εξοπλισμό. Παρούσα στην συζήτηση ήταν και η στενή συνεργάτης του Υπουργού Υγείας κου. Πολάκη, κα. Αφροδίτη Κούτρα, η οποία είχε έλθει για ιδιωτική επίσκεψη.

Η κα. Κοζομπόλη ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή ακούγοντας το παλμό της κοινωνίας. Στη συνέχεια μετέβη στα Φιλιατρά, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισκεφθεί και την πόλη των Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ήρθε η βολευτίνα και δεν έτρεξαν ούλοι να την προηπαντήσουνε στην άκρη της πόλης??????να τη ρανουνε με ροδοπεταλα τη σωτηρα μας τη γιωτα μαζι με το διατητη και το μαντιλακια που μας σωσανε απο του χαρου τα δοντια και μας εστειλαν στον αγύριστο που δεν εχει επιστροφη με τα λεφτα που μας εκλεψανε και μας ειχανε ταξει μισθους και δωρα και επιδοτησεις.δεν ντρεπουνται τσιπα δεν εχουνε.θα παρουνε πιο λιγους απο οσους ειναι στις φωτογραφιες για πιωμα κ κους κους.στο χωριο ενας εχει μεινει εκει γιατι τον κινηγανε ολοι οι αλλοι και δεν λεει καλημερα μ αθρωπο.

    1. σάλτα κ γ@μήσου ρε καραγκιόζη. Ότι θέμα έχεις να πας να το πεις πρόσωπο με πρόσωπο.Έχεις ξεμάθει όμως,αλλιώς λειτουργούσες τόσα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button