Αθλητικά

Πλήθος συμμετοχών στο 2ο Τουρνουά Beach volley Εράνης Φιλιατρών στον Αγρίλη

Με πάνω από 70 αγώνες ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά beach volley της Ερανης Φιλιατρών σε συνεργασία με το Attica beach volley club και τον ΟΦΑ στις κατηγορίες ανδρών και γυναικων στον Αγριλη.

Την 1η θέση στους άνδρες κατέκτησαν οι Αδαμόπουλος/Βολουδάκης από Αθήνα κ τη 2η οι Παναγιωταρας-Τσερεγκουνης σε ένα συγκλονιστικό τελικό που τελείωσε περίπου στις 02.00 πμ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Εξαιρετικά δυνατά παιχνίδια έγιναν και την Κυριακή στις γυναίκες, με τις Βασιλακοπούλου – Savoschina να επικρατούν των Καραγεώργη – Ματουλα στον τελικό των γυναικών, ενώ στον τελικό του μικτού, οι Πούλιος -Βασιλοπούλου επικράτησαν των Μάτση-Ματουλα σε έναν ακόμα δυνατό τελικό.

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών η Εράνη με τον συνδιοργανωτή ΟΦΑ είχαν την τιμή να βραβεύσουν για την προσφορά του στο Ελληνικό βόλεϊ, τον πρώην διεθνή βολεϊμπολίστα Αχιλλέα Παπαδημητρίου που παραβρέθηκε στους αγώνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button