Οικονομία

Ποια νέα pick-up επέλεξε η ΔΕΗ;

Η ΔΕΗ ενίσχυσε πρόσφατα τον στόλο των οχημάτων της προσθέτοντας σε αυτόν 77 νέα διπλοκάμπινα τετρακίνητα pick-up αυτοκίνητα. Δείτε ποια ήταν τα μοντέλα που επέλεξε.

Τα 77 νέα διπλοκάμπινα pick-up Fiat Fullback παραδόθηκαν στη ΔΕΗ σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου, από τον επίσημο διανομέα Fiat Professional Σφακιανάκης ΑΕΒΕ παρουσία και υψηλόβαθμων στελεχών της Εισαγωγικής εταιρίας Fiat Chrysler Automobiles Greece SA.

Η αγορά από τη ΔΕΗ έγινε με σκοπό την άμεση ενίσχυση του υποστηρικτικού έργου των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ανά την Ελλάδα.

Ο κος Γιώργος Μπακόπουλος (δεξιά στην κάτω φωτό), Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Fiat Professional η επιλογή της ΔΕΗ, να εμπλουτίσει το εξαιρετικά απαιτητικό και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μεταφορικό/υποστηρικτικό της έργο, με τα ολοκαίνουργια pick-up Fiat Fullback. Είμαστε βέβαιοι ότι τα οχήματα αυτά με το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα 4-κίνησης, το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και την απαράμιλλη ανθεκτικότητα, θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες του εξειδικευμένου προσωπικού του Οργανισμού».

Fullback DEI 640B

Το Fiat Fullback μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο βάρους 1 τόνου, ενώ η ικανότητα ρυμούλκησής του φτάνει τους 3,1 τόνους. Το Fullback είναι ετοιμοπαράδοτο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Fiat Professional με πετρελαιοκινητήρα 2.4lt απόδοσης από 150PS έως 180PS.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button