Τεχνολογία

Ποια φωτογραφία εμφανίζεται στην αναζήτηση της λέξης «ηλίθιος» στο Google

Συνοδεύεται μάλιστα και με το τραγούδι των Green Day «American Idiot»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται από τη περασμένη Δευτέρα σε μια μάλλον επιθυμητή τοποθεσία: το πρόσωπο του πλανητάρχη βγαίνει πρώτο στα αποτελέσματα της Google Image στην αναζήτηση της λέξης «ηλίθιος» («idiot»).

Όπως σημειώνει ο Independent, το πρόσωπο του Τραμπ εμφανίστηκε πολλές φορές στις εικόνες που συνδέεται περισσότερο με την εν λόγω λέξη από τον αλγόριθμο της Google- σε έξι από τα 15 καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης, για να είμαστε ακριβείς. Και οι Βρετανοί που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μερικώς υπεύθυνοι γι αυτό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τουλάχιστον τρεις από τις κορυφαίες εικόνες του Τραμπ που συνδέονται με τη λέξη «ηλίθιος» συνοδεύονται με το τραγούδι των Green Day «American Idiot» που χρησιμοποιήθηκε στην εκστρατεία κατά της επίσκεψης του 45ου προέδρου των ΗΠΑ στη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button