Lifestyle

Ποιοι ξένοι celebrities επισκέφθηκαν ήδη τη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι

Διάσημοι άρχισαν να καταφθάνουν στο νησί των ανέμω που ούτως ή άλλως βουλιάζει ήδη από κόσμο… Ποιοι βούτηξαν ήδη στις παραλίες της Μυκόνoυ;

Πριν μερικές μέρες στο νησί εθεάθη η καυτή Κelly Brook! Το ζουμερό μοντέλο από την Βρετανία ψήφισε Ελλάδα για άλλη μία φορά, καθώς το 2011, το 2012 και το 2014 είχε επισκεφθεί και πάλι το Νησί των Ανέμων!

Tο Σαββατοκύριακο στη Μύκονο ήταν η διάσημη ποπ σταρ Nicole Scherzinger. Η Nicole Scherzinger είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και έγινε γνωστή στο κοινό ως η τραγουδίστρια του γυναικείου συγκροτήματος “Pussycat Dolls”, από το οποίο αποχώρησε το 2010 για να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Η Scherzinger βρέθηκε στη Μύκονο για τα εγκαίνια του Νammos και γιόρτασε εκεί και τα 40α της γενέθλια.

Τις ίδιες μέρες στο νησί των ανέμων βρέθηκε και η πανέμορφη Gigi Hadid!

Kαι δεν ήταν μόνη της! Παρέα της έκανε και η Emily Ratajkowski, αλλά και η “βετεράνος” Kate Moss,

Οι δύο “νέες” της παρέας έκαναν άκρως εντυπωσιακή είσοδο στο Nammos, φτάνοντας με πανάκριβα αυτοκίνητα!

Η Heidi Klum μαζί με τον σύντροφό της Vito βρέθηκαν πριν μερικές μέρες στη Μύκονο Το ζευγάρι πέρασε μία κρίση στη σχέση του αλλά όπως φαίνεται μπόρα ήταν και πέρασε. Η Heidi συγχώρησε την απιστία του και επέστρεψε ξανά στην αγκαλιά του.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button