Αθλητικά

Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Κομίνης; Αυτό «τρέμει» όλη η ΑΕΚ για τον τίτλο – Απίστευτο αν γίνει…

Στην ΑΕΚ αναμένουν να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που ελπίζουν να χρίσουν την ομάδα το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν δεν μπορούν να χάσουν το πρωτάθλημα, αν η ομάδα παρουσιαστεί στοιχειωδώς σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας ως «ατού» το βαθμολογικό προβάδισμα από τους έτερους διεκδικητές.

Ωστόσο, ο μεγάλος φόβος που υπάρχει στην Ένωση δεν αφορά τόσο το αγωνιστικό κομμάτι, όσο το… εξωαγωνιστικό. Στην ΑΕΚ δεν κρύβουν ότι «τρέμουν» το ενδεχόμενο στα εναπομείναντα παιχνίδια να γίνει προβοκάτσια, προκειμένου η ομάδα να βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση και να κινδυνεύσει με τιμωρίες που μπορεί να στοιχίσουν στη μάχη του πρωταθλήματος.

Δεν είναι υπερβολή δε, να αναφέρουμε ότι στην ΑΕΚ θα προτιμούσαν -στην έσχατη φυσικά περίπτωση- να γίνουν όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της περιόδου… κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Βεβαίως, αυτό δεν μπορεί να γίνει και γι’ αυτό στην Ένωση είναι άπαντες σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να πάρουν μια σειρά από μέτρα για να αποφύγουν κάθε πιθανότητα να γίνει το παραμικρό στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ, αλλά και στα εκτός έδρας.

Aξίζει να αναφέρουμε ότι τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν είναι δύο, με τον Παναθηναϊκό, όπου είναι το πιο επίφοβο ως ένα παραδοσιακό ντέρμπι και ως, πιθανότατα, πάρτι τίτλου που μπορεί να στηθεί στο ΟΑΚΑ, και με τον Λεβαδειακό.

Εκτός έδρας η Ένωση έχει να παίξει σε… ήρεμες έδρες κόντρα σε Πλατανιά, Κέρκυρα και Απόλλωνα, όπου, όμως, είναι πολύ πιθανό οι «κιτρινόμαυροι» να αποφύγουν την παρουσία οπαδών τους στα συγκεκριμένα παιχνίδια για ευνόητους λόγους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button