Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Καλοκαιρινά μαθήματα από το Εικαστικό Εργαστήρι του δήμου Τριφυλίας [εικόνες – βίντεο]

 

1


Καλοκαιρινά μαθήματα θα διεξαχθούν στο Εικαστικό Εργαστήρι του δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία με υπεύθυνο σπουδών το Σωτήρη Γκαρδιακό.  

Μάλιστα, για το λόγο αυτό ο δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση, στην οποία υπάγεται το Εικαστικό Εργαστήρι, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης συνάντηση γνωριμίας στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Η συνάντηση είχε σαν σκοπό οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν τη λειτουργική δομή, το πρόγραμμα σπουδών, καθώς και τη συνολική διάρθρωση του θεσμού.

Το Εικαστικό Εργαστήρι, λειτουργεί στην Κυπαρισσία από το 1996, ουσιαστικά είναι μια βασική εκπαιδευτική μονάδα, ένας πυρήνας πολιτισμού και στεγάζεται στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Παράρτημά του λειτουργεί και στους Γαργαλιάνους, ενώ από την επόμενη χρονιά θα λειτουργήσει και στα Φιλιατρά.

Στα καλοκαιρινά μαθήματα περιλαμβάνονται ζωγραφική, χαρακτική, κεραμική, ιστορία τέχνης και αυτά θα διεξάγονται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974907889 και στο email: eikastikoergastirio@gmail.com.

Στην εκδήλωση, έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Α. Μπουγάς, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Τριφυλίας κ.α..

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Κατσίβελας για το Εικαστικό Εργαστήρι:

 

Πλάνα από το Εικαστικό Εργαστήρι:

 

 

2

 

3

 

4

 

5

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button