Δήμος ΚαλαμάταςΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Κορυφώνεται το Φεστιβάλ Χορωδιών το Σάββατο με το Grand Prix, το πάρτι και άλλες εκδηλώσεις

06672a9d2527d8fba75e2c3fa38e18a7_XL


Μεγάλες εκδηλώσεις, με τις οποίες κορυφώνεται και η διοργάνωση, περιλαμβάνει για το Σάββατο ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας. Το βράδυ στο Μέγαρο Χορού θα γίνει το Grand Prix, ο μεγάλος διαγωνισμός του Φεστιβάλ, ο νικητής του οποίου θα κερδίσει έπαθλο από την InterKultur και βραβείο από το Δήμο. Μάλιστα οι διοργανωτές τονίζουν ότι το συγκεκριμένο Grand Prix θα προσελκύσει στα επόμενα Φεστιβάλ της Καλαμάτας υψηλού επιπέδου χορωδίες από διάφορες περιοχές του κόσμου. Επίσης το Σάββατο το βράδυ θα γίνει το πάρτι των χορωδιών, στην πλατεία του Διοικητηρίου…

DSC_4747_Medium.JPGΌπως σημειώνει ο Δήμος Καλαμάτας, το Σάββατο στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου, στις 12 το μεσημέρι “θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά – με ελεύθερη είσοδο – οι διαγωνισμοί μεικτών, γυναικείων και ανδρικών χορωδιών με επίπεδο δυσκολίας ΙΙ. Την ίδια μέρα και με ώρα έναρξης 13.00, στο Μέγαρο Χορού, θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά οι διαγωνισμοί μεικτών, ανδρικών και γυναικείων χορωδιών με επίπεδο δυσκολίας Ι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Συναυλίες φιλίας, με δωρεάν είσοδο, θα πραγματοποιηθούν στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, στις 17.00 και στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, την ίδια ώρα. Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία φιλίας στην πλατεία Διοικητηρίου. Περίπου στις 20.30 θα ξεκινήσει, στον ίδιο χώρο, το πάρτι των χορωδιών.
ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ο διαγωνισμός του Grand Prix, μεταξύ των καλυτέρων χορωδιών βάσει των έως τότε επιδόσεών τους, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Χορού, το βράδυ του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 20.00. Εισιτήρια πωλούνται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, τηλ. 27210 87902, μεταξύ 18.00 και 20.00 σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, ενώ το Σάββατο με το εξής ωράριο: 10.30 – 13.30, καθώς και 18.00 – 19.30, ενώ μετά τις 19.30 η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται από το Μέγαρο Χορού”.
Το κοινό παρακολουθεί τις συναυλίες φιλίας και ενθουσιάζεται, χειροκροτά τους χορωδούς και τους μαέστρους που από την πλευρά τους είναι δείχνουν πολύ ικανοποιημένοι από την ατμόσφαιρα και την απήχηση των τραγουδιών τους στους Καλαματιανούς και στους επισκέπτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button