Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Οι “ΑΘΙΚΤΟΙ” στο θερινό σινεμά στο Αμπελόφυτο!

unnamed


Την Τρίτη 22/08/2017 και ώρα 21:00 ο πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοφύτου “Η ΑΓΟΡΕΛΙΤΣΑ” θα προβάλει την ταινία “ΑΘΙΚΤΟΙ” στο Θερινό κινηματογράφο του σχολείου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Κατάλληλο για όλους

Ο Σύλλογος ευχαριστεί  την Filmtrade για την συνεργασία.

Μια από τις καλύτερες ταινίες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου της τελευταίας πενταετίας.
Ο Φιλίπ (Φρανσουά Κλουζέ) είναι ένας πλούσιος αριστοκράτης ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια πτήσης του με παραπέντε.
Αποφασίζει λοιπόν μια μέρα να περάσει από συνέντευξη μερικά άτομα, προκειμένου να καταλήξει στον κατάλληλο, κατά τα δικά του πρότυπα, βοηθό, δουλειά του οποίου θα είναι να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Όταν τελικά επιλέξει τον Ντρις (Ομάρ Σάϊ), έναν έγχρωμο νεαρό που ζει στα φτωχικά προάστια και έχει μόλις αποφυλακιστεί, οι αντιδράσεις των πλουτοκρατών φίλων του Φιλίπ, θα είναι έντονες.

Παρόλα αυτά ο ίδιος δε φαίνεται να δίνει σημασία στις κακοήθειες, επιμένοντας πως ο Ντρις είναι ο ιδανικός για τη δουλειά. Όταν σιγά σιγά γεννηθεί μια δυνατή και απρόσμενη φιλία μεταξύ τους, θα αποδειχθεί πως ο Φιλίπ μάλλον είχε δίκιο..

 

12

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button