Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Πολιτικοί vs Στελέχη Τουρισμού σε μια δοκιμασία άλλου είδους στο Apollo Resοrt Art Hotel στην Κυπαρισσία!

 

1


Μια προ(σ)κληση εντελώς διαφορετική έλαβαν περιφερειακοί σύμβουλοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας έλαβαν αυτές τις ήμερες και ετοιμάζονται να “απαντήσουν ” δια της παρουσίας τους την Κυριακή 18/06 στις 6μμ στο Apollo Resοrt Art Hotel στην Κυπαρίσσια Μεσσηνίας!

Πρόκειται για μια δοκιμασία στο πρωτοποριακό escape room του εν λόγω ξενοδοχείου που είχε σημειώσει μάλιστα πέρσι παγκόσμια πρωτιά στο χώρο της ξενοδοχείας.

Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι (ομάδα πολίτικων) θα αντιταχθούν σε στελέχη του Τουρισμού από όλη τη Μεσσηνία, επιστρατεύοντας τη συνεργατικότητα, τη σκέψη πέρα από τα τετριμμένα και το ηγετικό πνεύμα τους,  με σκοπό να βρουν το μυστικό της Αθανασίας και να αποφράσσουν από το escape room !

Μετά το πέρας της δοκιμασίας το Apollo Resort Art hotel θα προσφέρει για νικητές και ηττημένους γευσιγνωσία Μεσσηνιακής κουζίνας με στοιχεία συμιακης καθώς και οινογευσια Τριφυλιακών οίνων από το κτήμα Παναγιωτόπουλος !

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button