Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Σε ατμόσφαιρα χαρούμενη και αισιόδοξη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Συλλόγος Φίλων Χορωδίας Γαργαλιάνων «Η Πολύμνια» [εικόνες – βίντεο]

 

1


Σε ατμόσφαιρα χαρούμενη και αισιόδοξη, παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο μεζεδάδικο «Μακρής» στην πλατεία των Γαργαλιάνων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Χορωδίας Γαργαλιάνων «Η Πολύμνια» το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2017.

Η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του κ. Ιωάννη Μορογιώργα, παρουσίασε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ευχές έδωσαν, στον σύντομο χαιρετισμό τους, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Χορωδίας Γαργαλιάνων η «Πολύμνια», κα. Ελίζα Βλαχαδάμη και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας.

Μεταξύ πολλών άλλων το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος κ. Ι. Αδρακτάς, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Α. Ματθιουδάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας κ. Ι. Καλκαβούρας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ανδρέας Μπουγάς, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι άλλων συλλόγων αλλά και μέλη του Συλλόγου Φίλων Χορωδίας Γαργαλιάνων «Η Πολύμνια».

 

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε εικόνες:

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button