ΕκπαίδευσηΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Πλατιά χαμόγελα και πολλές επιυχίες από το Λύκειο Φιλιατρών!

 

Untitled-1


Η αγωνία πήρε τέλος για πολλούς μαθητές που είδαν τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων αναρτημένους στα λύκεια της χώρας. Κάποιοι από αυτούς ξεπέρασαν και τις δικές τους προσδοκίες.

Το gargalianoionline.gr βρήκε στα Φιλιατρά και συνομίλησε με τους πέντε πρώτους μαθητές του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών σε μόρια.

Το gargalianoionline.gr συγχαίρει όλους τους αποφοίτους και τους εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!


Αντώνης Μυλωνάς: 18.068 μόρια

antvnhs

Έδωσα για δεύτερη χρονιά, στόχος μου είναι να περάσω στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ή Χημικών Μηχανικών, πιστεύω ότι θα καταφέρω να τις πιάσω οπότε είμαι στις πρώτες επιλογές.


Σωτήρης Αποστολόπουλος: 18.886 μόρια

svthrhw

Αισθάνομαι χαρούμενος και είμαι ικανοποιημένος με τους βαθμούς μου, σκέφτομαι να πάω ιατρική Πάτρας. Αρχικά ήθελα βιολογία ,αλλά δεν πίστευα ότι θα γράψω τόσο ψηλά.

 


Αφροδίτη Τριαντοπούλου: 18.151 μόρια

afroditi

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έγραφα τόσο καλά , είμαι χαρούμενη και περήφανη καθώς είναι το αποτέλεσμα κόπων πολλών χρόνων. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει ποια σχολή θα διαλέξω αλλά προσανατολίζομαι στο Πολυτεχνείο και Χημικών Μηχανικών.


Γεωργία Καλογεροπούλου: 18.297 μόρια

georgia

Έγραψα καλά και δεν περίμενα ότι θα έγραφα τόσο καλά, ήταν όμως μια καλή χρονιά και οι κόποι μας ανταμείφτηκαν. Σκέφτομαι για νομική και θα δούμε.


Χρήστος Φωτόπουλος: 18.199 μόρια

xristow

Πήγα σχετικά καλά, έδινα για δεύτερη φορά. Φαρμακευτική είναι ο στόχος μου και ελπίζω σε μια μικρή πτώση για να την πιάσω. Τα θέματα ήταν απαιτητικά αλλά δεν ήταν άλυτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button