Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

«Ποτέ την Κυριακή» – Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και ηχηρό “όχι” στις Κυριακές στην Καλαμάτα

pote-thn-kyriakh-1-702x336


Ηχηρό “όχι” στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, φώναξαν το μεσημέρι της Κυριακής ιδιωτικοί υπάλληλοι της Καλαμάτας, οι οποίοι συστρατεύτηκαν στο κάλεσμα των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα του νομού Μεσσηνίας και του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) που πραγματοποίησε δυναμική κινητοποίηση!

Σήμερα, πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, πολλά καταστήματα και ειδικά μεγάλες διεθνείς αλυσίδες, άνοιξαν όμως τελικά “υπάκουσαν” στο Σωματείο και έβαλαν λουκέτο!
Στο… στόχαστρο του Σωματείου, βρέθηκαν κυρίως οι μεγάλες πολυεθνικές και οι αλυσίδες, που ήταν όλες ανοιχτές, όπως και μερικά εμπορικά καταστήματα κυρίως στην οδό Αριστομένους! Οι εργαζόμενοι “αναγκάστηκαν” να βγουν έξω από τα πολυκαταστήματα… υπακούοντας στο κάλεσμα του προέδρου του Σωματείου Βαγγέλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος ζήτησε από όλους να βγουν έξω, συμμετέχοντας στην απεργία!
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά του ανοίγματος τις Κυριακές, τάσσεται και ο Εμπορικός Σύλλογος της Καλαμάτας, με πολλά ωστόσο μικρά καταστήματα, να… παρασύρονται προκειμένου να είναι ανταγωνιστικά , όσο γίνεται στις πολυεθνικές όπως συνέβη και σήμερα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button