Αθλητικά

«Πούλησαν» με αδιανόητο ποσό κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού – Απίθανο σενάριο, αν το δούμε κι αυτό…

Έχουν φουντώσει τα σενάρια τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στο εξωτερικό που αναφέρουν ότι ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» ξένων ομάδων ενόψει καλοκαιριού.

Αρχικά, ήρθε στο προσκήνιο ενδιαφέρον από τη Μαρσέιγ, η οποία φέρεται έτοιμη να πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα άσου, ενώ στη συνέχεια προέκυψε θέμα στην Τουρκία, με την Μπεσίκτας να παρουσιάζεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του μέσου των «ερυθρολεύκων».

Πάντως, παρά τον μεγάλο ντόρο που επικρατεί αυτή τη στιγμή για τον διεθνή μπαλαδόρο, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη από το εξωτερικό και σε καμία περίπτωση επίσημη πρόταση προς την πλευρά των Πειραιωτών, ειδικά στα ποσά που αναφέρονται τις τελευταίες ώρες.

Όσον αφορά, μάλιστα, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, είναι μία ομάδα που για πολλούς λόγους πολύ δύσκολα θα έκανε κίνηση για τον Κώστα Φορτούνη. Αρχικά, επειδή έχει «καεί» πρόσφατα με την περίπτωση ενός άλλου Έλληνα παίκτη, του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ποτέ δεν προσαρμόστηκε στις συνθήκες στη Γαλλία.

Επιπλέον, η γαλλική ομάδα δε δείχνει να «καίγεται» στην παρούσα φάση για να αποκτήσει παίκτη στη θέση του Κώστα Φορτούνη, όταν, μάλιστα, διαθέτει εκεί αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα, με κορυφαίο όλων τον Ντιμιτρί Παγέτ.

Επίσης, αυτή τη στιγμή είναι γεγονός πως η τιμή του Έλληνα άσου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται σε πτωτική πορεία, από τη στιγμή που ο παίκτης προέρχεται από μία πολύ κακή σεζόν εντός κι εκτός συνόρων. Μοιάζει, δηλαδή, με… σενάριο επιστημονικής φαντασίας να υπάρχει ομάδα έτοιμη να προσφέρει τώρα για τον Κώστα Φορτούνη ένα ποσό της τάξης των 7 εκατ. ευρώ, όταν αυτό τα χρήματα δεν «έπαιξαν» ούτε όταν ο παίκτης έκανε «μαγικά» με την ερυθρόλευκη φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button