Τοπικά Νέα

Προβληματική η λειτουργία της ΔΕΗ στην Τριφυλία

Για τα προβλήματα που δημιουργούνται στον Δήμο Τριφυλίας, αλλά και στον Δήμο Πύλου- Νέστορος, από την μη σωστή λειτουργία της ΔΕΗ στην περιοχή, λόγω έλλειψης προσωπικού και χρημάτων, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας, ζητώντας την έκδοση ψηφισματος από το Σώμα.

Κατσίβελας: Προβληματική πλέον η λειτουργία της ΔΕΗ, έλλειψη χρημάτων και υποστελέχωση της Εταιρείας, προκαλούν πολλά άλυτα προβλήματα στην κοινωνία και τον Δήμο Τριφυλίας και όχι μόνο…

Τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει έντονα από το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα το δίκτυο να καταρρέει αρκετές φορές και να μένουν περιοχές χωρίς δημοτικό φωτισμό. Παράλληλα καταργούνται στον ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών όλες οι βάρδιες του προσωπικού, πέραν της πρωινής, που θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στην σωστή λειτουργία του δικτύου. Οι συχνές όμως διακοπές στην ηλεκτροδότηση, προκαλούν έντονα προβλήματα και στην ύδρευση της περιοχής, καθώς υπάρχουν γεωτρήσεις οι οποίες μένουν χωρίς ρεύμα.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΒΑΡΔΙΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ). Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.

    1. Από το 2010 έως το 2014 είχαμε μηδενικές προσλήψεις στη ΔΕΗ σε θέσεις ανάγκης εκτός βέβαια από τα γνωστά ρουσφέτια που η αλήθεια είναι ότι ήταν μειωμένα σε σχέση με το παρελθόν. Ο σκοπός τους άλλωστε ήταν η υποβάθμιση και το γενικό ξεπούλημα της εταιρείας το 2015. Τα κατάφεραν στην υποβάθμιση αλλά όχι στο ξεπούλημα. Το καλή και κακή ΔΕΗ σαν project που έμοιαζε με της ΑΤΕ κάποιοι ευτυχώς τους το απέτρεψαν ακόμα και μέσα στην επιτροπεία του 3 μνημονίου αγαπητέ. Και συνέχισαν την κοροϊδία όπως λες με το να κάνουν προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε κάποιες θέσεις που έκριναν αναγκαίες σε πρώτη φάση.
      https://www.dei.gr/el/i-dei/apasxolisi/theseis-ergasias
      https://www.dikaiologitika.gr/site/tag/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9B%CE%97%CE%A8%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%94%CE%95%CE%97
      Αν πιστεύεις ότι το μπάχαλο που άφησαν στην εταιρεία μπορεί να λυθεί πατώντας ένα κουμπί τότε μετά τον Τράμπ και τον Κιμ Γιονκ Ουν έχεις και συ ένα για να πατήσεις. Τα κάθε είδους τσιτάτα δεν φτιάχνουν πολιτικές που επαναφέρουν από τον όλεθρο εταιρείες πολλώ δε μάλλον λαούς αγαπητέ φίλε.
      Ας μη το πλατειάζω όμως άλλο. Είναι και αυτή μια δημόσια επιχείρηση όπως και άλλες που την καταλήστεψαν όπως έκαναν παντού άλλωστε και την παράτησαν στα σκυλιά.
      Αν έχεις όρεξη και χρόνο δες τα οικονομικά αποτελέσματα από το 2005 έως το 2017 εδώ:
      https://www.dei.gr/el/anakoinwseis/oikonomika-apotelesmata
      Αυτή την στιγμή οι ληστοσυμμορίτες (όπως τους λες σε άλλο σχόλιο) έχουν καταφέρει μετά από 3 χρόνια, εκτός των έστω λίγων προσλήψεων σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες να έχουν αποτρέψει την δρομολογημένη πώληση από το 2015 του δικτύου διανομής και των υδροηλεκτρικών μονάδων. Ακόμα η επιχείρηση μπορεί να παρέχει δωρεάν ρεύμα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες & Κοινωνικό Τιμολόγιο.
      Αυτά τα λίγα αδερφέ, τα πολλά είναι μάλλον στα κουμπιά που δεν είχαν αυτοί ποτέ και στα τσιτάτα που μας προσπέρασαν ευτυχώς γρήγορα…

      1. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ? ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΠΩΣ ΟΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΣΕ ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ!! ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ: ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΓΡΑΦΟ (ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ). ΑΠΟΚΤΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ? ΟΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!

        1. Για τα πρώτα ερωτήματα που μου θέτεις γράφω για τα δεδομένα που έχουμε τώρα. Χαρτομάντης δεν είμαι για να γνωρίζω αποτελέσματα διαπραγματεύσεων που θα γίνουν στο μέλλον. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι απέτρεψαν τις δρομολογημένες πωλήσεις από το 2015 και τώρα έχουμε 2018 αν δεν κάνω λάθος. Τώρα για τα τόσο απλά που είναι στο μυαλό σου αδερφέ, μακάρι να μπορούσαν να είναι έτσι αλλά δυστυχώς δεν είναι. Έχεις υιοθετήσει την άποψη για το νόμισμα που αναλύει ο Καζάκης, προς τιμή του, εδώ και πολλά χρόνια. Αυτά που λέει λοιπόν δεν μπορεί να τα μεταδώσει στον κόσμο μετά τον αποκλεισμό του από όλα σχεδόν τα εγχώρια ΜΜΕ. Τι σας εμποδίζει να βρείτε τον τρόπο να μάθει ο κόσμος αυτές τις απόψεις μέσα από κατά τόπους συζητήσεις ίσως στην αρχή μεταξύ μικρού αριθμού ανθρώπων; (αναμένω πρόσκληση αν είναι κάπου εδώ κοντά)
          Δες αδερφέ, δικαίωμα σου να θες να ζεις με όλες αυτές τις αναλύσεις για το νόμισμα και το χρέος του Καζάκη στο μυαλό σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να απορρίπτεις τις πολιτικές μου επιλογές, λύσεις στα προβλήματα του κόσμου σε αυτή τη χώρα θέλω και γω όπως και εσύ άλλωστε, ο τρόπος που θα επιτευχθούν αυτές είναι η διαφωνία μας. Για την ώρα η επιλογή μου, σε μικρότερο βαθμό από αυτό που θα ήθελα, παράγει πολιτικές σε τομείς της κοινωνίας μας που θα κριθούν στην ώρα τους. Η δική σου έως τώρα παράγει ευχές για το πότε θα γίνουν εν αρχή κατανοητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button