Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Προβολή… ανθρωπιάς στο “Cinelux” για την ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών!

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η διεύθυνση και το προσωπικό του κινηματογράφου “Cinelux” στα Φιλιατρά με την ειδική προβολή της ταινίας «Σινεμά ο Παράδεισος» τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, με τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αγαπητοί φίλοι, είναι γεγονός ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας είναι επιτακτική, στο βαθμό που είναι δυνατή. Στα Φιλιατρά λειτουργεί το ΚΕΦΙΑΠ εδώ και πολλά χρόνια. Σίγουρα η θέληση και ο επαγγελματισμός του προσωπικού δεν αρκούν, όταν υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις από μειωμένα κονδύλια στον τομέα της υγείας γενικότερα. Γι αυτόν το λόγο θα θέλαμε ως Cinelux να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται εκεί κάτι που θα κάνει τη ζωή τους καλύτερη και το έργο των νοσηλευτών ευκολότερο. Στο πλαίσιο ενεργειών μας κοινωνικής προσφοράς στην περιοχή μας, ο κινηματογράφος Cinelux θα διαθέσει όλα τα έσοδα σε ειδική προβολή της ταινίας “Σινεμά ο Παράδεισος” στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών (πρώην ΚΑΦΚΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 20.30, στο χώρο του θερινού Cinelux.
Το συνολικό ποσό θα διατεθεί σε είδη που θα ζητηθούν από τους αρμόδιους του ΚΕΦΙΑΠ. Η γενική είσοδος είναι 7.00 ευρώ. Τη συγκεκριμένη ημέρα δε θα ισχύουν μειωμένα εισιτήρια ή προσκλήσεις. Ο σκοπός είναι σημαντικός και σας περιμένουμε όλους!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button